Izpārdošana

€11.40

€14.79

10pcs 5gab Krekls Organizators T Krekls Mapi Valdes Apģērbu Sadalītāji Paaugstināma T Krekls Dokumentu Slinks Locīšanas Valdes Organizatori

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

Skapis Haoss Killer: Jaunums apģērbu valdes organizatori ļauj jums viegli piekļūt jūsu salocīta, krekli, nesabojājot citu salocīt drēbes, vienkārši paceļot apģērbu šķīvji un velkot ārā vajadzīgo objektu no apģērba.Say goodbye, lai netīrs atvilktnes.

Paaugstināma: Chuck dizaina nodrošinātu skapis organizators un krekls mape aizņem maz vietas, daudz telpas, kā uz papīra.Izlīdzina un kaudze atpakaļ uz augšu jebkurā laikā vēlaties!Izmērs ir 13.38 x10.23in/32 x 26cm.Lūdzu, pārliecinieties, lielumu, pirms iegādāties.

Multifunkcionāla: apģērbu mapi valdes organizators var ne tikai kā plauktu sadalītāju, vai kā atvilktņu sadalītāju, lai saglabātu organizēta garderobists, bet arī var izmantot kā failu mapi organizators uzglabāt, sakārtot un kaudze svarīgi dokumenti, un vairāk vai kā organizētas ceļojuma piederumu, lai saglabātu jūsu krekli forma ir saburzīti.

Premium Kvalitāte-Izgatavoti no augstas kvalitātes PP materiāla, izturīgs, spēcīgs spēks un nav toksisks.Svarīgākais ir tas, ka tas var palīdzēt samazināt līdz 50% no jūsu uzglabāšanas telpu un padara to neaty.

Plaši Izmanto: krekls organizators paplātes var izmantot, skapji, kumodes, apģērbu pakaramie un pat somas.Piemērots locīšanai un uzglabāšanas bikses, īsās bikses, pidžamas, T-krekli un vairāk.Ātri saņemt vienu.Ne vairāk netīrs, atvilktnes un pāļi krekli!

Specifikācijas:

Materiāls: PP materiāla

Krāsa: Balta; Pelēka; Bēša

Izmērs: 13.38 x 10.23 in/32 x 26cm

Komplektā ietilpst:

Apģērbu Mapi Valdes Organizators x 5 vai 10

Tagi: virves drēbju locīšana, audums mapi, t mape, elektriskā, auduma iepakojums, frida kahlo portrets, 4 triclamp, mētelis plastmasas kleitas, kopīgā triclamp, portatīvo skapis organizatori, karājās skapis organizatori
Modeļa Numurs drēbes, Mapes Tāfeles
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Plastmasas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti