Izpārdošana

€19.21

€28.25

Zīmola Slavenā Vīriešu Īstu Dabīgās Ādas Messenger Krūtīm Dienas Komplekts Pleca Crossbody Soma Modes Tendence Vidukļa Jostu Iepakojuma Somas

Pievienot atsauksmi

Stils: Fanny/Jostas/Krūšu Soma;

Materiāls: Īsta Āda Pātagot(Augstas Kvalitātes);

Krāsa: Brūna, Kafijas;

Piezīme: 1 inch = 2.54 cm;

Izmērs: (14.17"W*3.54"D*5.12"H);

Plecu Siksna: 130cm(51.18");

Lūdzu, Ņemiet vērā: Sakarā ar manuālo mērījumu, tur varbūt 2-3cm starpība!Lūdzu, Ņemiet vērā: gaismas un displeji var izraisīt krāsu atšķirība, Mēs novērtējam jūsu saprast!

Piegāde

1. Mēs nosūtīt savu paketi, lai jums, cik ātri vien iespējams pēc jūsu maksājumu, un Pēc gaisa pastu, būs aptuveni 20-45days, daži county tiks ņemts 20-60 dienas, EMS nepieciešams 7-15days par.

2. Visvairāk pasūtījumu tiek apstrādāti 3-5 darba dienas .Bet kavēšanās piegāde varētu notikt, jo mūsu uzglabāšanas mainās ik brīdi, ja jums tā ir nepieciešama steidzami, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārbaudītu akciju.

3. Lūdzu, apstipriniet, Adresi un Telefona Numuru, kuru jūs atstājat mums .Telefona Numurs ir ļoti, ļoti svarīgi, tāpēc, lūdzu, lūdzu, apskatiet to uzmanīgi, lai izvairītos no inconvinence.

Maksājuma

Mēs varam pieņemt šādus maksājumu metodes:

Citi jautājumi, lūdzu, skatiet šo saiti , Varbūt tas var palīdzēt jums.

Atgriešanās policijas

1. Preces var atgriezt 7 dienas kvalitātes problēmas vai nepareizi precēm, bet, protams, mēs pārbaudīsim visu uzmanīgi un apstiprināt tā ir labā stāvoklī, Ja ne jautājumus, mēs jums kompensāciju, drīz pēc tam, kad mēs saņemt preci.

2. Ja prece nav bojāta, prece jums tiks nosūta atpakaļ pircējam.Pircējs ir atbildīgs par Visu atdošanas un Kuģniecības maksas.

Pozitīvas Atsauksmes

1. Jūsu Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumu, lūdzu, lūdzu, atstāt pozitīvas atsauksmes un Piecas Zvaigznes().Mēs darīsim to pašu.

2. Ja ir kādas problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas vai neitrālas atsauksmes .Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas ASAP.Paldies!

Tagi: kaste lv, cilvēks tendence, raibs rīks, soma haoshuai, har, geniune ādas soma raibs, genuin ādas jostas soma, caps slavenu zīmolu vīriešu, gucci, vīriešu jostas soma režģi
Stils Modes
Modeļa Numurs 61KG41
Uzglabāšana Šūnu/Mobilā Phnoe/Cigaretes/Galvenais/Lieta/Monēta Maku/Naudas Maiss
Piemērots Uzņemšanas/Pārgājienu/Āra/Sporta/Pakaļa/Viduklis/Pack/Jostas/Hip/Bum Bag
Dzimums VĪRIEŠI
Zīmola Nosaukums BAOERSEN
Galvenais Materiāls Genuine Āda
Modelis Tips Raibs
Forma Kaste

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti