Izpārdošana

€8.28

€11.83

5gab Juvelierizstrādājumu Knaibles Uzstādīt Frēzēšana Rotaslietas Pieņemšanas Instrumentiem Kārta Mini Deguna Dzīvoklis Plier Par DIY Rokas Instrumentu Piederumi

Pievienot atsauksmi

Specifikācija:

Jauns

Izmērs: kā parādīts attēlā

Daudzums: 5gab

Motīvs:

Apaļš Deguns Plakanknaibles: izmanto, lai saliekt plānas metāla vai metāla stiepļu, lai padarītu perfektu apli.Liels vadu projektus un padarot divreiz atkārtoties krelles.

Izliekts Deguns Plakanknaibles: ir izliekts galvas, var izmantot, lai atvērtu vai aizvērtu lēkt gredzeni un saliekt stiepli.

Muļķītis Degunu Knaibles: lieto, lai atvērtu un aizvērtu Lēkt Gredzeni/ Split Gredzeni un rīkot nelielas rotaslietas sastāvdaļas.Var arī izmantot stiepli ietīšanas un padarot multi-diametrs cilpas uz galvas un acu adatas.

Beigās asknaibles: izmanto, lai apgriezt lieko materiālu.Iespēja lāpstiņām padoms (pretstatā lāpstiņām žokļi, piemēram, pa diagonāli griezēji).

Stieples Sānu Griezēji: izmanto, lai iegūtu flush sagriež uz stieples.

Augsta izturība un cietība.

Viegli izmantot.

Izturīgs lietošanā.

Paketē iekļauts:

5gab x Juvelierizstrādājumu Frēzēšana Knaibles

Piezīme:

Lūdzu atļaut 0-1cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.

Postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķirties no datora monitora, jo monitori nav kalibrēti pats.

Tagi: diy plier komplekts, pepetools, komplekts plier, plier komplekts, plier, zelta goldsmith, gāzes mikro lodlampa, foredom rīks, plier rīku komplekts, rīks lāpu
Modeļa Numurs Juvelierizstrādājumu Frēzēšana Knaibles, Mini Plier
Zīmola Nosaukums Mayitr
Roktura Stils Smilga
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pieteikums Multi Funkcionāls
Funkcijas Mini
Plier Stils ķīniešu
Veids Mini Knaibles
Materiāls Citi
DIY Piederumi Metālapstrāde

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti