Izpārdošana

€7.80

€8.66

Meitenes Bez Piedurknēm Leotard Vingrošana Pliks Novājēšanu Slidošana Bodysuit Bērnu Deju Tērpus

Pievienot atsauksmi

Meitenes Bez Piedurknēm Leotard Vingrošana Pliks Novājēšanu Slidošana Bodysuit Bērnu Deju Tērpus

Mēs vienmēr koncentrējas uz nodrošinot klientus ar precēm, gan kvalitatīvu un konkurētspējīgu cenu, un cenšas piedāvāt visvairāk uzmanīgs pakalpojumu.Mēs patiesi ceram, ka jūs varētu baudīt iepirkšanās laiks.Produkta Veids: Meiteņu Deju Bodysuit Materiāls: Microfiber.Vecuma Grupa: Bērni, Bērni, Bērni, Pusaudži Dzimums: Meitenes, Sievietes, Sievietes Modelis: Long Piedurknēm, Apaļu Kakla Motīvs: Elpojošs, Anti-Baktēriju Lietošana: Balets, Dejas, Sporta zāle, Athletcs, Slidošana, Vingrošana Izmērs: M, L, XL, 2XL, 3XL Piegādes Veids: OEM, vai Akciju MOQ: Bez Ierobežojuma Atlaide ir iespējama saskaņā ar dažādiem daudzumu, Izmēru Tabula: Izmērs Krūtis Jostasvietu Hip Gadā M 20"-22" 19"-21" 21"-24" 3-ź5 y L 22"-25" 21"-23" 24"-27" 5-8Y XL 24"-29" 22"-26" 25"-30" 8-14Y 2XL 28"-31" 25"-28" 29"-32" 14-16Y 1inch=2.54 cm Piezīme: 1. Izmērs ir Āzijas izmēra, lūdzu, ņem savu mērījumus, izvēloties pareizo izmēru atkarībā no Augstuma, vecuma ir tikai atsaucei.un, ja jūsu bērni ir nedaudz Plumb, Lūdzu, izvēlēties lielāku izmēru. 2. Jo dažādas mērīšanas metodes, var būt 1-3 cm pieļaujamās kļūdas diapazons. 3. Jo faktori, piemēram, displeja pikseļu, tāpēc var būt nedaudz krāsu atšķirība.

Izmērs jautājumiem Dažādās valstīs ir dažāda lieluma references standarts,lūdzu, izvēlieties izmēru atbilstoši tieši jūsu pēdu garumu, un, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, ja jūs nevarat izlemt.Krāsu problēmas Mēs parādīsim šeit reālu foto ,bet tur var būt mazliet par krāsu atšķirību, jo faktori, piemēram, displeja pikseļu, mēs cenšamies, lai to samazinātu un nekustamā prece krāsa dominē.Piegādes jautājumiem parasti mēs organizēsim jūsu pasūtījuma 72 stundas,parasti izmanto Ķīnas ziņu vai Dizainadienas.lv standarta piegādi un piegādes laiks ir 15-60 dienu laikā,lūdzu, zināt, tā, un, ja jūs nevarat saņemt to, pēc 60 dienām,mēs centīsimies mūsu labāko, lai kompensētu mūsu klientiem ;ja jums ir nepieciešams ātrāk kuģniecības metodes,lūdzu, sazinieties ar mums ,mēs sniegsim jums atlaidi, ja mēs varam .Par lielu, lai lielu daudzumu pasūtījumiem(parasti vairāk nekā 10 pāri),lūdzu, sazinieties ar mums par vairumtirdzniecības cenu ,kopējo cenu ir lētāk un transportu, parasti ir daudz ātrāk.Pēc-tirdzniecības jautājumi, Ja esat apmierināts ar preci ,vai tur ir dažas problēmas ar produktiem ,lūdzu, sazināties ar mums, vispirms ,mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu, lai jūs(nosūtīt vai kompensāciju ), negatīvas atsauksmes nevar atrisināt visas problēmas.Liels paldies par apmeklējot mums!Baudīt Dizainadienas.lv iepirkšanās!!

Tagi: vingrošanas leotard ar svārkiem, gk vingrošanas drēbes, daiļslidošanas kostīmu, austrumu deju costum, pliks kokvilnas leotard, daiļslidošanas slidu, vingrošanas bodysuit sieviete, balle deju kleita, vīriešu deju kleita, cilvēks vingrošanas leotard
Izmērs M, L, XL, 2XL
Materiāls Microfiber
Pakalpojums ODM/OEM Pieņemts
Dzimums Meitenes, Sievietes, Sievietes
Vecums Bērni, Bērni, Bērni, Tennagers
Nosaukums Meitenes Deju Bodysuit
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
krāsa Miesa
Modeļa Numurs 2145124
Kvalitāte Augstas Kvalitātes
Zīmola Nosaukums Daydance
Izmantošana Balets, Slidošana, Deju, Vingrošanas, Vieglatlētikas, Vingrošanas, Vieglatlētikas
Sezona Vasaras

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti