Izpārdošana

€5.42

€10.84

HD Izdrukas Piecām Galvenajām Releve Stāvoklī, To Perfektu, Baleta Deju Plakātus, Kanvas Glezna Iespiesti Sienas Attēlu Mākslu, Bez Rāmja

Pievienot atsauksmi

8348042033903647 jaunpienācēji ASV dolāru 6.60

/gabals ASV dolāru 5.90

/gabals ASV dolāru 5.90

/gabals ASV dolāru 5.90

/gabals ASV dolāru 5.90

/gabals US $ 6.90

/gabals US $ 6.90

/gabals ASV dolāru 5.90

/gabals ASV dolāru 5.90

/gabals US $ 6.90

/gabals ASV dolāru 11.90

/gabals USD 12.50

/gabals USD 12.50

/gabals USD 12.50

/gabals USD 12.50

/gabals USD 12.50

/gabals USD 12.50

/gabals USD 12.50

/gabals USD 12.50

/gabals ASV dolāru 23.00

/gabals USD 60.00

/gabals USD 20.00

/gabals USD 60.00

/gabals ASV dolāru 5.90

/gabalā

HD Izdrukas Piecām Galvenajām Releve Stāvoklī, To Perfektu, Baleta Deju Plakātus, Kanvas Glezna Iespiesti Sienas Attēlu Mākslu, Bez Rāmja

Paziņojums Mēs darīsim visu, lai sniegtu precīzu aprakstu un reālistiskus attēlus.Bet krāsas var izskatīties nedaudz atšķirīgi, lai katrs lietotājs sakarā ar atsevišķu monitora iestatījumi.Pēc tam, kad ir kādas problēmas, lūdzu, atstāt man ziņu, vai sūtīt man e-Pastu.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums 24 stundu laikā.Šī Glezna ir Iespiests, ne Roku Apgleznoti!Klientu Serviss: Mēs varam pielāgotu jebkura izmēra, lai jūs, un mēs varam darīt, pasūtījuma audekls izdrukas pārāk.Jums vienkārši nepieciešams, lai nosūtītu mums augstas izšķirtspējas attēlu.Jūs varat augšupielādēt bildes, kas jums patīk, piemēram, multiplikācijas filmu, filmu, sporta.Lai nodrošinātu, ka jūs saņemat mūsu preču gludi, lūdzu sniegt pareizu piegādes adrese un saņēmēja vārds, kad preces piegādi nevarēs mainīt adresi.Un krievijas pircējs, lūdzu, atstājiet mums savu vārdu, uzvārdu ,kas ir ļoti svarīgi.Mūsu zīmols ir Norlar.Šī ir mūsu vienīgā atļautā veikalā.Mūsu Īpašs Pakalpojums: Pasaules aģents darbā , OEM un ODM pakalpojumu, Tirdzniecības veicināšana, sadarbības.

Informācija 1Pieces bez rāmja izmērs: 50x70cm ,20x28cm

40x56cm vai 30 x 42cm(1inch=2.54 cm 1cm=0.39 collas) komplektā Ietilpst: bieza pērļu kokvilnas caurules, kanvas gleznas.Tur ir 4CM baltu apmali katrā pusē izstiepts un karkasa audekls drukāt.Priekšrocības glezna bez rāmja: Jūs varat izmantot skaists rāmis, lai dekoratīvās glezniecības un ļaujiet tai vairāk skaista.Augstas izšķirtspējas attēlu, foto izdrukas uz audekla ar spilgtu krāsu uz bieza augstas kvalitātes audekla, lai radītu izskatu un justies no sākotnējā daba.Tas var uzturēt ilgtermiņa apspiestas krāsu. Ideāls laikmetīgās mākslas gleznas, guļamistabas, dzīvojamās istabas, virtuves, biroja, Viesnīcu, ēdamistaba, kabinets, vannas istaba, bārs utt.Tā būs unikāla sienu rotājumi, lai izdaiļot savu vietu.Audekls gleznas ir mūsdienīgs veids, kā atdzīvināt sienas jūsu mājās, un jums atpūsties pēc darba.Tas ir pārliecināts, lai aizraut, kur vien tas ir hung.Lieliska izvēle sienu apdarei un mājas dekorācijām.Lieliska dāvana ideja par jūsu kāzu, jubileju, Pateicības, Ziemassvētki, Mātes Diena, Tēva Diena, valentīna, dzimšanas dienu un citi.

Piegāde

Mēs kuģis pasaulē ar ePacket, CPAM, EMS, DHL, FedEx, TNT, un tā tālāk.Mēs nevaram kontrolēt piegādes laiku, jo tas ir apstrādāts ar Trešās puses pakalpojumu, bet, ja paka nav pienākusi, nepārsniedzot paredzamo laiku, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs palīdzēsim jums izsekot un jums ir apmierināti atbildi.

Bezmaksas piegāde viaePacket vai Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu.Mēs arī sniegt piegāde pa EMS, TNT, DHL utt., kas jums ir nepieciešams pievienot mazliet papildus kuģniecības izmaksas.

Piegādes Laiks

Mēs garantējam kuģis no 72 stundu laikā pēc apmaksas apstiprinājuma (izņemot Brīvdienas).Ja ir kāda neparedzēta situācija, mēs sazināsimies ar jums, cik drīz vien iespējams, un sekot cieši, lai kuģis savu pasūtījumu drīz.

Piegāde piegādi ir diezgan atšķirīga no Valstīm un reģioniem jūs dzīvojat.Daži no jums ir nepieciešama nedaudz pacietības, bet tas nonāks pie jums droši.

1. Ķīnas ziņu Gaisa Pasts: Parasti 15 - 50 da ys, bet uz Brazīliju varbūt vajag 2 līdz 3 mēnešiem.Ja jūs nevar gaidīt tik ilgu laiku, lūdzu, nepērk to, vai izvēlēties citu ātra piegāde veidā.Paldies!

2. ePacket: Parasti 7 - 50 dienām

3. Krievijas Gaisa: 25 dienās

4. EMS: Parasti 4-15days

5. DHL: Parasti 3-10 dienas

6. TNT: Parasti 4-10days

7. FedEx: Parasti 3-10 dienas

Maksājuma

Mēs pieņemam: VSA, MasterCard, Darījuma

Izmantojot Darījuma, savu naudu nogulda droši savā kontā.Nauda tiks izlaists asv pēc tam, kad jūs apstiprināt, piegāde.Maksājums ir jāveic saskaņā 3days pasūtījuma.Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu.Lūdzu, uzgaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz.

Atgriešanās un Kompensāciju 100% Iegūt Apmierinātības Garantija.Ja kādi jautājumi, lūdzu, rakstiet mums pirmo reizi.Ja produkts ir bojāts vai zaudēts tranzītā, maiņas vai pilnu kompensāciju, ir pieņemams.

Atsauksmes, Ja neesat apmierināts ar preci, lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes (5 zvaigžņu), kas mums ir, tas ir ļoti svarīgi, lai mums, paldies ļoti daudz!Ja jūs neesat apmierināts ar šo darījumu, jebkāda iemesla dēļ, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite.Mēs darīsim iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmu.Paldies un laimīgu iepirkšanos!

Norlar ir viena no lielākajām online piegādātājiem mūsdienu audekla sienas māksla, tostarp roku gleznots eļļas gleznas uz audekla, akrila gleznas, Jauktas mediju gleznu, Akvareļu gleznas, Zīmējumi, Glezniecība, fotogrāfija, Foto portreta glezniecība, Foto uz kanvas druka, Kanvas izdrukas.Mūsu sienas dekors kategorija, kas nodrošina augstas kvalitātes vēl pieejamas audekls art.

Mēs iezīme gleznu galerija ar tūkstošiem dekoratīvās eļļas gleznas pārdošanā un skaisti audekls izdrukas no daudziem periodiem un stili, tostarp mūsdienu māksla, mūsdienu mākslas, abstraktā māksla, slavena ar mākslas, pop art un daudz vairāk, lai apmierinātu visas jūsu tēlotājas mākslas vajadzībām.Katru sienu mākslas izmantot tikai muzeja kvalitātes eļļas krāsas un audekls.

Tagi: rāmja izšūt, 40x50 rāmis, ķieģeļu rāmis, rāmis izšūšanai pāri, izšūšanas rāmis, audekls deju, plakātu sienas, pamata rāmis, balerīna plakāts, baleta krāsas
Forma Viena
Technics Krāsošana Ar Strūklu
Zīmola Nosaukums norlar
Atbalsta Bāzes Audekls
Materiāls Audekls
Mācību priekšmeti Attēls Krāsošana
Modeļa Numurs 9006
Veids Audekls Printings
Vidēja Ūdensizturīgs Tintes
Kadra režīmā Bez rāmīša
Oriģināls
Rāmis No
Stils Mūsdienu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti