Izpārdošana

€9.13

€10.87

PU Āda, Galda, Kancelejas preces Lodziņā Organizators, Office Desktop Organizators ar Sadalīta 3 Nodalījumi, lai Uzglabātu Pildspalvas/ Remote

Pievienot atsauksmi

Ciets un izturīgs, materiāls: no augsta blīvuma koka konstrukcija un pilnībā PU ādas plus samta odere virsmas, kas ir izturīgs, izturīgs un mitruma izturīgs un ūdensnecaurlaidīgs.

Trīs sadalīta uzglabāšanas nodalījumi: organizators pieņem sadalīta 3 nodalījumi dizains, jūs varat organizēt un klasificēt rakstāmgalda stāv, biroja piederumi lieliski saglabāt jūsu rakstāmgalda labi organizēta, taču viegli piekļūt.

Glabāšanas ietilpība: Jūs varat saglabāt vismaz 20 pildspalvas un 2 mobilie telefoni un 1 tālvadības pults un dažas citas biroja piederumi, kompakts dizains maksimizē jūsu vietas uz galda, iegūt sava galda, labi organizēta un arī var izdaiļot jūsu galda.

Augstas kvalitātes Tekstūra: Noapaļotiem stūriem ar tīru roku pulēta veikt organizators ir labākas kvalitātes tekstūra, kas padara to vēl stilīgs un populārs.

Galda organizators kaste ir paredzēti, lai padarītu jūsu galda un biroja sakopta un sakārtota .kompakts dizains maksimizē jūsu vietas uz galda,iegūt sava galda, labi organizēta, taču viegli piekļūt jūsu vienumus un arī var izdaiļot jūsu galda.Tajā var uzglabāt priekšmetus, piemēram, pildspalvas/tālvadības pults/mobilo telefonu/atslēgu piekariņi/šķēres/nosaukums kartes/biroja piederumi utt.

Produkta Nosaukums: Galda organizators kaste

Krāsa: Melna/brūna

Izmērs: 20.2cmx9.3xcm11.1cm/7.99x3.66x4.37inches

Iepakojuma Saturs: 1 X Uzglabāšanas Kaste

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Tagi: galda reizes, galda stāvoša, rozā pildspalvu turētājs galda, biroja organizators oriģināls, pildspalvu turētājs galda zaļa, galda orgānu, kawaii spogulis desktop, rakstāmgalda, galda organizators stacionārā, rakstāmgalda ādas
Modeļa Numurs I145578
Zīmola Nosaukums TENFON
Materiāls Citi
Veids Kancelejas Preces Turētāji

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti