Izpārdošana

€3.29

€8.65

Khabib Nurmagomedov T Krekli Modes Vīriešiem un Sievietēm, Topi, T-krekls ar Īsām Piedurknēm Unisex T

Pievienot atsauksmi

ja jums ir kādi jautājumi par maksājumu,lūdzu, sazinieties ar mums brīvi

1. Dārgie,mēs nosūtīsim priekšmetus, 5 dienu laikā (darba dienas) pēc tam, kad jūsu maksājums ir saņemts

2. Parasti,mēs nosūtīsim šī vienumus, kas jums ar Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu.Savukārt pasta nodaļas būs update sekošanas informāciju par 3 dienām,jūs varat izsekot to www 17track neto.Parasti paiet 2-3 nedēļas, lai ASV un Eiropa,un 15-60 dienas, lai Krievija

3. Kad jūs saņēmāt šo itme jūs pasūtījāt,24 stundas,lūdzu, pārbaudiet to uzmanīgi.Ja jūs didn ' t get to nosūtīšanas laiku vai citi jautājumi,lūdzu, sazinieties ar mums bez vilcināšanās.

Pirms Iegādāties

1. attēlu mēs parādīt, ir 100% Reālo Objektu Fotografēšanai .

2,Becasue apģērbu materiāli, reklāmas un citiem faktoriem, kas var izraisīt attēli un fizisko klātbūtni nianses,galīgo krāsu, lūdzu, skatiet mūsu faktiskais preces.

3,izmērs var būt 2-3cm atšķiras, jo maunal mērījumu.

Par Atsauksmes

1. Pozitīvas Atsauksmes (5 zvaigznes) ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, atstājot savu ilgi pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes

2.Ja jums nav apmierināti ar mūsu produktiem,lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes, mēs centīsimies mūsu labāko, lai slove problēmas.

3. Ja jūs dalīties ar mūsu produktu saite uz jūsu STP vai Facebook, mēs arī dos savu 10off ATLAIDI vai dāvanu par savu nākamo pasūtījumu.

Atsauksmes Veids: ( ja jūs, piemēram, produkta .lūdzu, sniedziet mums 5 sākt atsauksmes .ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums.)

Tagi: khabib nurmagomedov, khabib nurmagomedov tālrunis plakāts, janis joplin t krekls, habib, alfa t krekls, bob marley citēt, khabib nurmagomedov t krekls, smits wesson, ufc pelēkā vārna khabib, jaunākās nezāļu krekls
Piedurknes Garums(cm) Īss
Topi Tips T-veida
Vienuma Tips topi
Piedurknes Stils Regulāri
Stils Modes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Dzimums VĪRIEŠI
Kapuci No
Apkakle O-Veida Kakla
Modelis Tips Drukāt
Auduma Veids Broadcloth
Materiāls Kravu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti