Izpārdošana

€3.00

€3.75

100gab Ausu Ārstēšana Veselīgu Aprūpes Ausu Sveces Ausu Vaska Noņemšanas Tīrāku Auss Coning Attieksmi Indiana Terapijas Smaržas Izgaismošana

Pievienot atsauksmi

Specifikācijas:

Auss izgaismošana ir dabisks, neinvazīva procedūra, kas var palīdzēt mazināt sāpīgas sekas, hroniskas galvassāpes, deguna blakusdobumu nosacījumiem, alerģijas, reibonis, kā arī nelielas dzirdes zudumu, kas rodas pārmērīgas earwax veidot.

Tas ir teikt, ka ausu sveces var izmantot, lai atvieglotu simptomus, sākot no vienkārša ausu sāpes, deguna blakusdobumu infekcijas, un sinusa spiediena, kas palīdz sinusīta, atbrīvojot bloķēto enerģiju, mazinot spiedienu punkti spriedzi, un kopumā vienkārši ir nomierinoša, relaksējoša terapija.

Ausu sveces praktiķiem neapgalvo, ka tās izārstēt šos nosacījumus, tikai, ka tas palīdzēs atjaunot līdzsvaru un veicina dzīšanu.

Ir daži mīti par to, kas notiek laikā izgaismošana pieredzi.

Viens no tiem ir, ka dūmi iekļūst auss kanālā un mīkstina vasku, kas pēc tam tiek sastādīts atpakaļ uz augšu caur sveci.

Šis ir visbiežāk apraksts par to, kā izgaismošana darbi, sakarā ar to, ka dažas no vasks no svece pati var veikt savu ceļu uz leju, iekšpusē cilindra un kad tie ir sagriezti atvērt pēc tam, visticamāk, atgādina vaska dzeltena viela, kas līdzinās ausu vasks.

Materiāls: Vasks, Dabīgs Materiāls

Iezīmes: neuzbāzīgas, Dabiskas, Relaksējoša Terapija

Kā Lietot Ausu Sveces

1) Sagatavo savu jomā

Pārliecinieties, ka telpā ir draughtfree, temperatūrai jābūt apkārtējās vides un apgaismojuma mīksta.Jūs, iespējams, vēlas, lai ir dažas maigu mūziku fonā.

2) Sagatavot savu iekārtas

Izvietojiet auss, sveces, nelielā bļodā ūdens, spogulis, šķiltavas vai sērkociņi un šķērēm.

3) Gulēt ērtā pozīcijā Uz dīvāna vai pat uz grīdas!Atpūtas galvu uz spilvena un noliekt galvu uz vienu pusi.Tā ir laba ideja, lai ir kāds, kas apkārt, lai palīdzētu jums, it īpaši, ja šī ir jūsu pirmā pieredze pie auss izgaismošana.

Kad esat izveidojis savu ikdienas auss izgaismošana regulāri, pārliecinieties, ka jūs esat spoguli tā, ka jūs varat novērtēt savu progresu, vienlaikus izgaismošana.

4) Vietu, sveces maigi ārējā atvēršana no klausules

Auss svece ir aprīkota ar nelielu komfortu auss, kas atrodas maigi ārējā atvēršanas pie auss, lai pārliecinātos, ka jums ir laba blīve starp auss sākuma un beigām, sveces.

5)ievērojot, Kad svece deg, svece rada nelielu vakuuma efekts, spēcīgs oksidētājs, vapouring un zīmējums mīkstināts vasks un netīrumus no ausīm.Tas ir ļoti maigs un neinvazīva procesu, un jūs, iespējams, pieredzes brīnišķīgi

sprakšķēšana vai mīkstu šņāca skaņas procedūras laikā.Aptuvenais degšanas laiks, lai svece ir 10~12 minūtes.

6) Izņemt svece no auss, kad liesma sasniedz līnijas marķējums

Nodzēst sveci glāzi ūdens un nogrieza dega daļu.

Piezīmes:

Sakarā ar gaismas un ekrāna iestatījumu atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.

Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ dažādās manuāla mērīšana.

50gab/set Ausu Ārstēšana Veselīgu Aprūpes Ausu Sveces Ausu Vaska Noņemšanas Tīrāku Auss Coning Attieksmi Indiana Terapijas Smaržas Izgaismošana

Kvalitāte: 10,20,30,40,50 Gab

Materiāls: Vasks, Dabīgs Materiāls

Iezīmes: neuzbāzīgas, Dabiskas, Relaksējoša Terapija

Izmērs: 0.8 cm x 22 cm/0.31" x 8.66" (Apm.)

Tagi: ausu vasks remov, āzijas ausu vaska noņemšanas līdzeklis, alvas sveču smaržas, spirālveida uztriepju, mimikaki, jurassic park tēmu, mi ausu tīrītājs, kažokādas ausu tīrītājs, ausu vaska noņemšanas līdzeklis, zaļā ausu tīrīšana
Veids Ausu sveces aromterapija
Materiāls Kokvilnas Maisījums
Iezīme Atbalsta Dropship
Ausu Vasks Tīrāku Hopi Ausu Sveces Indijas Coning Smaržas
Vienuma Tips Ausu Kopšanas līdzeklis
Modeļa Numurs Ausu Sveces/Ausu Vasks
Daudzums 100pcs/maiss
Ausu Aprūpes Pārcelšanās Ausu Sveces Veselīgu Aprūpe
Izmērs Length 23cm
Aprūpes Veselīgu Ausu Vaska Tīrītājs
Medicīnisko Aprūpi, Ausu sveces
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums GEONYIEEK

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti