Izpārdošana

€7.39

€9.24

Universālā Silikona Auto Paneļa Mobilo Telefonu Mount Turētāja Statīva Stends tālrunis Silikona Spilventiņu piemērots automobiļu kravas automašīnām SUV

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

Vai jūs vēlaties, lai iegūtu super vienmērīgu un drošu tālruņa turētāju automašīnas vadīšanas laikā?Mūsu silikona gēla tālruņa turētājs ir noteikti, ko jūs atrast.Tā ir spēcīga absorbcijas spēju, lai saglabātu tālruņa drošība.Whats svarīgākais ir tas, ka tur ir āķis dizains turiet tālruni stabils leņķis, un šie divi āķi var pārvietot elastīgi, lai ietilptu lielumu tālruņa vai citas ierīces.Vai nu jums ir nepieciešama uzticama stāvēt, lai skatītos filmas uz jūsu viedtālrunis vai turēt jūsu GPS ierīci novietot uz automašīnas paneļa, šī universālā silikona paklājiņš ir ideāls risinājums.

Funkcijas:

1. Izgatavoti no silikona gēla, tas silikona gēla mobilais pad ir spēcīga absorbcijas spēja, tāpēc tā nav viegli krist braukšanas laikā.

2. Vienkāršs dizains un mazais izmērs padara to viegli izmantot, vietu un veikt sniedz daudz ērtības, lai jūsu dzīvi.

3. Tur ir āķis dizains turiet tālruni stabils leņķis, un šie divi āķi var arī pārvietot elastīgi, lai atbilstu dažādu izmēru tālruņa vai citas ierīces.

4. Šī praktiskā tālruņa turētāju ir viegli izmantot, vai labs, un tas ir nemagnētiskiem, ne līmi vai līmi, kas nepieciešamas, un jūs vienkārši nepieciešams, lai izmantotu mitru dvieli, lai noslaucīt to un tā labi, kā jauns.

5. Šī tālruņa īpašnieks var būt tieši likts uz paneļa automašīnas, kravas automašīnas, APVIDUS, utt, un tā arī var lietot uz jebkuras gludas virsmas, piemēram, galda vai galda.

Specifikācijas:

Materiāls: Silikona gēla

Krāsa: Melna

Spilventiņa Izmērs(L x W x H): 17.5 x 10.5 x 0,5 cm/6.9 x 4.1 x 0.2

Mount Izmērs(L x W x H): 7 x 1 x 4cm/2.76 x 0.4 x 1.57

Iepakojuma Svars: apm. 120g

Pieteikums: To var tieši likts uz paneļa automašīnas, kravas automašīnas, APVIDUS, utt, un tā arī var lietot uz jebkuras gludas virsmas, piemēram, galda vai galda

Paketē Iekļauts:

1 x Silikona Spilventiņu

2 x Tālruņa Stiprinājumi

Iepakojuma saraksts

Paketē Iekļauts:

1 x Silikona Spilventiņu

2 x Tālruņa Stiprinājumi

Tagi: paneļa stiprinājums, auto mount tālruni, auto turētājs mobil, auto turētājs tālruni, automašīnas paneļa turētājs tālruni, auto turētājs tālruni, auto tālruni atbalsts, automašīnas paneļa stiprinājums, paneļa stāvēt, Paneļa Turētājs
Krāsa Nosaukums melns
Materiāls silikona gēla

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti