Izpārdošana

€34.06

€103.20

ONEMIX Vīriešu Skriešanas Apavi Amortizācijas Spilvens Čības Pārdomas par Sporta Sporta Sporta Skriešanas, Teniss, Pastaigas Apmācība 2020"

Pievienot atsauksmi

Kā izvēlēties pareizo izmēru? 1.Izmēriet savu pēdu garumu, kā foto(lūdzu, nav pasākums, zolīte, garums). 2.Atrast "MUMS" Izmēri no izmēra diagramma jūsu pēdas garumu!

Redzams spilvena var radīt komfortablu sajūtu un labu amortizāciju.MD midsole padara apavus vieglākus un mīkstinot.Kvalificētu sandwich sietu un divas-kā spandex veikt spēcīgu elastību virsu.Mēs izmantojam gaisa konvekcijas principu, lai izveidotu elpojošs vidi.Gaisa metas apavus, kad kāju pacelt, un noņemt lieko siltumu, kad kāju uz zemes. 1.Kā Vietā, Lai Izvēlēties Produkta--Pievienot Grozam--Vieta--Lai Cenu Regulēšana(ja nepieciešams) --Uzstādītas--Maksājumu Pārbaudes, Dizainadienas.lv(24h) 2. Atsauksmes Pozitīvas Atsauksmes(5 Zvaigžņu) ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, padomā divreiz, pirms atstāt atsauksmes,ja jums ir kādas problēmas,lūdzu, savlaicīgi sazinieties ar mums, mēs immediaytely, lai kalpotu jums. 1-4 zvaigžņu atsauksmes nevarēja atrisināt jebkuru problēmu, lielāko daļu laika, tas ir tikai pārpratums, ka mums būs laimīgs, lai novērstu vai atrisinātu visas jūsu problēmu uzreiz. 3.Atgriezties & Kompensācijas Politikas Atgriešanas un apmaiņas tiek pieņemts, 7 dienu laikā kopš jūs saņemat apaviem pirms valkāšanas.Pilnu Kompensāciju, ja jūs don\ \ 't saņemt savu pasūtījumu.Pilna vai Daļēja Atmaksa tiks pieņemti, ja jūs saņemat preci, kas nav tā, kā aprakstīts.Ja produkts ir ticis valkāts,atvainojiet mēs nevaram paredzēt, atgriešanas un apmaiņas pakalpojumu, jo tas ietekmē vidējās pārdošanas, lūdzu, saprast.

'

Tagi: sieviešu skriešanas, vīrieši sneaker, somar kurpes vīriešiem, adīta vīriešu sneaker, vīrieši onemix, oficiālais asics, vīriešu kurpes, nike vapormax, gadījuma sneaker, augstu sporta kurpes vīriešiem
Piemērojamo Vieta Āra Zālienu
Virsas Materiāls Acs
Tehnoloģija ForMotion
Distances Half Marathon(>20 km)
Zīmola Nosaukums onemix
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izlaides Datums Spring2019
Iepakojuma Svars 1.0kg (2.20lb.)
Sporta Veids DZĪVESVEIDS
Funkcijas Polsterējums
Iepakojuma Lielums 30cm x 20cm x 15cm (11.81in x 7.87in x 5.91in)
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Līmenis Prakse Papildu
Slēgšanas Tips Mežģīnes-Up
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Zolīte Materiāls Gumijas
Iezīme Atstarojošiem
Augšējā Augstums zems
Vienības Veids Pāris
Modeļa Numurs 1192 R
Zole Materiāls Gumijas
Dzimums VĪRIEŠI
Kurpju Platums Vidējā(B,M)
Sporta Apavu Tips Apavi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti