Izpārdošana

€10.80

€18.30

Alororo Blonda Parūka Īss Sintētisku Parūku ar Bangs Rozā, Zaļā, Zilā Lolita Dabas Ūdens Vilnis Matu Parūkas Izmantot, lai Puse, un Cosplay

Pievienot atsauksmi

Produkta Informācija

Firmas Nosaukums: Alororo Krāsa: Pure/Mix krāsas, Stilus: Sintētiskās Īss Matu Garums: Aptuveni 12Inches/30cm Materiāls: Mazāk Spīdīgu karstumizturīgs Sintētiskais Šķiedras

1. Kāpēc mani mati kļūst tangled?

Mati kļūst tangled sakarā ar sausumu, naftas un netīrumu uzkrāšanās,sāli, ūdeni un ne ķemmēšana(plašs zobu ķemme) no jūsu mati katru dienu.Pārliecinieties, ka mazgāšanas un stāvokli savu matu vismaz reizi nedēļā, un, ja iespējams, divas reizes nedēļā būtu būt labāk.Jūs varat izmantot mitrinošo pilieni vai konsultēties ar jūsu stilists papildu ieteikumi.

2.Kāpēc devu matu izkrišanas novēršanai?

Pēc tam, kad jaunais produkts tika ražots, tur būs dažas peldošas matus par to, lai tad, kad jūsu pirmais izmantojot, peldošā matiem kritīs ārā.Ceru, ka jūs varat saprast.

3.Es varu mazgāt & blow-dry matu?

Protams, jūs varat nomazgāt tos kā jūsu pašu, jūs varat izmantot maigs šampūns un kondicionieris.Mēs iesakām arī izmantot matu ārstēšana par viņiem ik pēc pāris nedēļām, jo mati nav pievienots jūsu skalpa.Izmantojot matu ārstēšana maska būs nepieciešams mazgāt matus pārāk daudz, apmēram ik pēc 3 nedēļām.Mati var būt trieciens-žāvēti uz low iestatījumu, bet tas ir nav ieteicams darīt to pārāk bieži.Tas ir labākais, lai ļautu jūsu matu sausa, protams, pēc mazgāšanas tos.

4. Es varu krāsošanas & Ilgviļņi matus?

Uz parūkas nevar krāsošanas, to ir grūti izdarīt ar sevi, lūdzu, necenties tā.Ja ilgviļņi matu, lūdzu, jautājiet pārdevēja konsultāciju pirmo reizi.

5. Kad jūs kuģa mana paka pēc tam, kad man maksā par manu pasūtījumu?

Tur būs 24 stundu maksājumu, pārbaudot laiku, Dizainadienas.lv, mēs nosūtīt preces ietvaros 24-48 stundas pēc tam, kad pārbaudot laikā.

Tagi: matu cilvēka parūka, harajuku parūka, zaļa parūka, parūka cosplay, lolitas īss, parūka, zila parūka, hard rock tshirt, cute rozā parūka, rozā pistole, zaļā īss parūka
Modeļa Numurs
Blīvums 130%
Materiālu Klases
Zīmola Nosaukums ALORORO
Klp Izmēra Vidējais Lielums
Var Permed
Parūkas Garums Īss
Vienumi, Iepakojumā Tikai 1 Gab.
Tekstūra Viļņotas
Materiāls Pakāpe Augstas Temperatūras Šķiedras
Garums

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti