Izpārdošana

€6.50

€12.99

Sieviešu Vasaras Sneaker Mežģīnes Up Dāmas Pastaigu Apavi Kārta Pirksta Gadījuma Elpo Bez Slīdēšanas Sporta Zāle, Sporta Apavi Sieviešu

Pievienot atsauksmi

Sveiki,Mans Draugs.

Ja jūs lasāt šo, kas jau ir, tad tas ir absolūti nav nepieciešams, lai iet uz citiem veikaliem, meklējot šo burvīgo zābaki.Jā, mēs esam pārliecināti, ka!!

Mēs piedāvājam VISZEMĀKĀS CENAS jūs nekad nevar atrast visi vietnes, kas nav tikai Dizainadienas.lv.Pat tad, ja tur ir daži veikali, nosakot zemāku cenu, nekā mums, jūs varat redzēt triki, ņemot apskatīt to piegādes metodes.Mēs nevarēsim izmantot visgarāko piegādes metodi, lai samazinātu mūsu klientu apmierinātība.Mēs izmantojam tikai visvairāk pareizu metožu stāvokli, ātri piegādā.

Kuģniecības metodes mēs izmantojam, ir ne tikai tie, iespēju sarakstā.Mēs izmantojam Pārdevēja piegādes metodi, jo mēs vēlamies, lai elastīgi izvēlēties ātrāko piegādes metodes, lai savā valstī, kas ir izsekojams visu ceļu.Noteikti izsekojams visu ceļu.

Ja jūs esat šeit, lai dropshipping, lūdzu, sazinieties ar mums tieši.Mums ir visplašākais sadarbībā sistēma, kas klientiem kā jūs.Lētāk, Ātrāk, Drošāk, ērtības, pielāgošana, ir tas, ko mēs varam sniegt jums.

Tagi: mokasīns sieviete, netīrās kurpes, klubs mazulis modes, kurpes sieviešu nagu vasaras, auduma satīna zīda, dzīvoklis sieviete, versace blue čības, sieviešu korķa čības, nike zoom, sneaker sievietēm
Modeļa Numurs BSSL151
Oderes Materiāls Kokvilnas Audums
Sezona Pavasara/Rudens
Modes Elements Šūšana
Zolīte Materiāls Gumijas
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Virsas Materiāls Acs (Air mesh)
Modelis Tips Raibs
Slēgšanas Tips Mežģīnes-Up
Papēža Augstums Med (3cm-5cm)
Zīmola Nosaukums KAMUCC

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti