Izpārdošana

€4.54

€7.22

Drošības Komfortu, Kāju, Ceļgalu Sargus Darba Aizsardzības Spilvenu Būvniecībai Dārza

Pievienot atsauksmi

(1) Augstas kvalitātes materiāli: spilvens ir izgatavots no EVA materiāla, kas ir veselīgi, videi draudzīgi un garšas.labu elastību, elpojošs audums, kas saglabā ādu sausu, un ērtāku.

(2) 1.7 CM biezs: biezs, labu amortizējošu efektu, mīksts.Ergonomisks dizains, super viegls, nodrošina pārvietošanās brīvību.Ideāls ceļgalu aizsargs, āra darbu.

(3) Dubulto gumiju: spēcīgs koriģējamība, piemērots daudziem cilvēkiem.Aizsargātu un Nepieļautu ceļgala traumas slodzes laikā.Saglabāt siltu, novēršana un samazināšana stīvums muskuļos un locītavās.Efektīvi ietekmē izturību, palielina asins cirkulāciju.

(4)Praktiski: Piemērots vairākkārtējai lietošanai, ir ērti, ceļgalu sargus, ir veselīgākas.Liels Rokturis, Neslīdoša Līdzeklis!Viegli nodot ceļsargus un aizmirst, ka jums bija tos!Tas, cik ērti tas ir vienlaikus lietošanas.Nav konstanta atkārtoti korekciju, kas vajadzīga, jo tā ir cieši apskauj ceļa!

(5) Plaši piemērojama: Piemērota darba vide, piemēram, dārzkopība, zemes uzstādīšana, būvlaukumā vai ilgtermiņa zemes tīrīšana.

Materiāls: EVA materiāls

Krāsa: Melna

Svars: 72.0 g

Izmērs: 22x14x1.7cm

Dārza Ceļgala Pad *1 pāris

1.Pateicoties manuāla mērīšana un dažādas mērīšanas metodes, faktiskais izmērs varētu būt nedaudz atšķirīgs.

2.Atgādinām, ka sakarā ar gaismas efektiem un monitora spilgtuma/kontrasta iestatījumus utt., krāsu tonis mājas lapā foto un faktisko postenis varētu būt nedaudz atšķirīgs.

Tagi: lencēm ceļa, eva ceļsargus darbu, ceļa pad darbu, celtniecības ceļa pad, cerradura seguridad, ceļa pamatni, sporta, darba ceļgala pad, kneecap, istabas augu plaukta, kāju siltāks
Materiāls EVA
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs HG26531A1
Vecums Pieaugušie

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti