Izpārdošana

€96.04

€168.49

Android 10 Automašīnas Radio Honda CRV 2006. - 2012. G 4G+wi-fi 4G+64G GPS Navigācijas Sadalīt Ekrānu, Multimediju Atskaņotājs, Galvu Vienība 2 Din Audio

Pievienot atsauksmi

★ Ir piemērots jūsu automašīnai? :

1. Pārbaudīt atbilstošo modeli un gadu produkts, un auto

2. Salīdzināt uzstādīšanas stāvokļa, produktu ar auto, ka ir jāuzlabo

3. Pārbaudiet, vai produkta strāvas kabeli, interfeisa, ir piemērots jūsu auto (piezīme: ne visi saskarnes oriģinālais auto, nepieciešams savienojums)

4. Ja jūs vēl nevaru spriest, lūdzu nosūtiet mums oriģinālās auto radio iekārtas atrašanās vieta (priekšā) attēls un oriģinālais radio atpakaļ saskarni, attēlu mums

Mūsu produkts garantijas laiks ir viens gads un kalpošanas laiku.Ja jūs sniedzat mums, 5 zvaigžņu atsauksmes un dalīties ar fotogrāfijām no Dizainadienas.lv, mēs vēlamies paplašināt garantija 6 mēneši.

★Iegādāties FAQ:

Produkts nodrošina stūres vadības pogām, atbalsta sākotnējo automašīnas kameras (canbus nepieciešams), atbalsta neoriģinālo kameras (atbalsta vairākas fāzes mehānismi), nodrošina oriģinālo auto funkcijas kā, piemēram, gaisa kondicionēšanas uzstādījumus (canbus nepieciešams, oriģināls auto funkcijas ir saistītas ar oriģinālo auto)

4G Tīkls atbalsta šādu datumi

2G: GSM900(Band 8); DCS1800(Band 3); CDMA(BandC0)

3G: DT-SCDMA(Band 34); WCDMA(1. Grupa); CDMA2000(BandC0)

4G: DT-LTE(Band 39/40/41); FDD-LTE(Band 3); FDD-LTE(Band 3); TD-LTE (Band 40/41)

★ Iebūvēto Google App Store uzstādīt savas iecienītākās lietotnes,vai nodot pakotnes failu, izmantojot USB interfeiss/Bluetooth

★ GPS Navigāciju (Kartes, bezmaksas atjaunināšana)

★ Stūre kontrole

★ Spogulis saites (Android/iPhone)

★ Bluetooth

★ Iebūvēts MIKROFONS

★ FM/AM

★ RDS(nav obligāts)

★ Reverse Imagl CVBS 640*480(AHD1280*720 nav obligāts)

★ 1080P Vedio Spēlēt

★ HD 1024*600

★ Atbalsta USB ADAS DVR funkcija

★ Riepu spiediena kontroles sistēma

OSD Valodas

Russian,English,Spanish,Italian,French,German,Chinese,Estonian,Polish,Filipino,Finnish,Korean,Dutch,Croatian,Latvian,Lithuanian,Romanian,Norwegian,Portuguese,Japanese,Swedish,Thai,Turkish,Ukrainian,Hungarian.

Atbalsta gandrīz visas kopējās un tautas valodu, ja neesat pārliecināts, lūdzu, sazinieties ar mums

UI: Ar izsmalcinātu un viegli lietojamu lietotāja interfeisu

jūs varat izvēlēties jebkuru no jūsu mīļākie programmu ikonas, kā īsceļu uz galveno izvēlni un iestatiet pozīciju ikonas, saskaņā ar jūsu vēlmēm.

Pēc pieteikuma iesniegšanas kārtību, mums ir nepieciešams, lai izveidotu savienojumu preci jaudas tests, pēc tam ielādēt bezmaksas karti, testa rezultātiem, un pēc tam izmantot multi-layer anti-sadursmes lodziņā un burbulis šoks maisā, lai nodrošinātu, ka produkts ir droši piegādāta uz jūsu rokās.Piegāde notiek 1-3 darba dienu laikā pēc iegādes, lūdzu, esiet pacietīgi.

Par pēcpārdošanas:

Ja ir problēma, pēc tam, kad saņemts preču, lūdzu, dod mums iespēju, lai kalpotu jums.Lūdzu, neatveriet strīdu.Strīdu izskatīšanas platforma.Platforma nav profesionālis un to nevar atrisināt būtiskas problēmas.Lūdzu, uzticieties mums.Lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams, Izmantojot Dizainadienas.lv, mēs saņemam atpakaļ uz jums 12 stundu laikā, pateicoties jet lag

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q: Ko es varu darīt, lai ātrāk piegāde?

A: Lūdzu, pārliecinieties, ka jūs atstāt pareizi (mobilo) telefona numurs/Post kodu un piegādes adresi Dizainadienas.lv, lai sistēma, jebkura worng informācija tiks atlikts, lai pārvadājumi, muitošana un vietējās piegādes laiku.Pēc laišanas pasūtījumu, lūdzu, nosūtiet mums savu automašīnu detalizētu informāciju, lai pārbaudītu, lai izvairītos no kļūdu.Lūdzu, pievērsiet uzmanību īsziņu sūtīšanu no Dizainadienas.lv un atbildi ASAP ātrāk piegāde.

Q: Vai 4G versiju atbalstīt savu vietējo SIM karti?

A: Tas atbalsta šādu datumi

2G: GSM900(Band 8); DCS1800(Band 3); CDMA(BandC0)

3G: DT-SCDMA(Band 34); WCDMA(1. Grupa); CDMA2000(BandC0)

4G: DT-LTE(Band 39/40/41); FDD-LTE(Band 3); FDD-LTE(Band 3); TD-LTE (Band 40/41)

Q: Kāpēc jums nav papīra lietotāja rokasgrāmatu?

A: Mēs apstājāmies tradicionālā drukātā lietotāja rokasgrāmata par daudziem gadiem, jo nav veids, lai parādītu video un daudz fotogrāfijas ar papīra lietošanas rokasgrāmatas.Atjauninājums produktā ir ļoti ātri, pārāk.Mēs atstās jums saiti, uzstādīšanas un ekspluatācijas rokasgrāmatas Dizainadienas.lv ziņu sistēma pēc nosūtīšanas no pasūtījuma.Lūdzu, pārbaudiet visus failus uzmanīgi, kad jūs saņemsiet sūtījumu.Tur ir garantijas karte ar tehnisko atbalstu kontaktu iepakojumā.Ja jums ir nepieciešama palīdzība, lūdzu, sazinieties ar mums jebkurā laikā.

Q: Kā es varu saņemt tehnisko atbalstu?Es varu atjaunināt android sistēmu?

A: nomas sazināties ar tehniskā atbalsta par garantijas karte vai atstājiet ziņu Dizainadienas.lv sistēmu.Mēs apsolām, lai atbildētu jums, 24 stundu dēļ, laika zonu starpību.Mēs atjaunināt sistēmu, lai noteiktu dažus bugs no laika uz laiku, lūdzu, noklikšķiniet uz ikonas "SEKOT" sekot oficiālajā veikalā, lai saņemtu automātiski atjaunināt informāciju.

J: vai jūs preload navigācijas kartes priekš manis?Kā es varu atjaunināt to?

A: Mēs preload Navitel kartes saskaņā ar galamērķa valsts tests(Mēs atjaunināt kartes datus ik jūlijā, ja jums ir nepieciešams, lūdzu, sazinieties ar mums, lai lejupielādes saiti).Jūs varat lejupielādēt un instalēt jūsu vietējā navigācijas PROGRAMMU no google play veikala.Ja tas nedarbojas, lūdzu, sazinieties ar mums.

Q: ir Nepieciešams, man ir jāmaksā ievedmuitas nodoklis?

A: ievedmuita, PVN, nodokļiem un citas vietējās izmaksas nav iekļautas objekta cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, apmeklējiet tiesiskuma Dizainadienas.lv http://activities.Dizainadienas.lv/adcms/help-Dizainadienas.lv-com/customs_related_issues.php Lūdzu, sazinieties ar savas valsts muitas mājas lapā par importa politiku, un, ja tur ir jebkuras papildu izmaksas, pirms iegādāties.Ja pircēji ir labāka metode, lai palīdzētu skaidrs, muitas, lūdzu, sazinieties ar mums.Klientiem no ES, jūs varat izvēlēties, pārdevēja piegādes metodi par nodokļu priekšapmaksas pakalpojumu.

Tagi: auto multimedia, par honda crv, bluetooth automašīnas radio, daikin filtrs, bagāžnieka crv 2007, 3d cr10, honda hrv multivides, lc 120 toyota, din gps honda crv, android auto multimediju sistēmu " toyota hilux
Sertifikācija NAV
Digital Media Formāts JPEG
Out Power 12V
Honda Modelis CR-V
Postenis Izmēra 22 cm*13cm*5cm
Pievienojiet USB ADAS DVR
Īpašas Pazīmes TV
Din Double Din
Īpaša Iezīme Atbalsta 4G Tīkls
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Displeja Izmērs 9"
Interfeiss USB
OPERATĪVĀ ATMIŅA ROM
Max Ārējā Atmiņa 64G
Honda-Modelis
Modeļa Nosaukums Android player 9.0
Operētājsistēmas Android 9.0
Pievienojiet USB TPMS
Atbalsta funkcijas
OSD Valodas Vjetnamiešu
Operatīvā ATMIŅA 2G
T6 Android Sistēma
TF/Micro SD Slots 2
Split Screen T serise atbalsts
Rezolūcija 1024*600
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli Honda
Oriģinālā Stūre Kontrole
Zīmola Nosaukums Trijatā
Materiāla Tips Plastmasas
CR-V Gads 2012
Spriegums 12V
Postenis Svars 1.7kg
ROM 4G

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti