Izpārdošana

€2.59

€4.33

5M Automašīnas salona Apdares Līstes Liešanas Apdares Paneļa, Durvju Malas Universāla, Lai cruze skoda Auto Piederumi Auto Stils

Pievienot atsauksmi

RM12579581257367006

Karstā 5M Elastīgu auto stils Aksesuāri, Auto Paneļa, Durvju Gaisa Izplūdes Interjera Dekorēšana Līnijas Sloksnes toyota, vw, ford, honda 1) Viegli to izmantot .pašlīmējošu pamatni, viegla Montāža . 2) Padarīt jūs automašīnu, gan funkcionāli, gan estētiski .tas ir forši. 3) Der visiem riteņiem auto.Universālā automašīna. 4) Lūdzu, izmantojiet mazgāšanas līdzekli, lai attīrītu virsmas no mērķa pirms instalēt to.Iepakojums: 5 Metrus uzlīme * 1GB.

Samaksāt par savu pasūtījumu uz Dizainadienas.lv,veiciet tālāk norādītās darbības: 1) Atlasiet uzdevumu un noklikšķiniet uz "Pay Now"pogu. 2) Izvēlies savu vēlamo maksājumu metodi uz izrakstīšanās lapā.

Lai nosūtītu objektus uzreiz,lūdzu, rakstiet detalizētu piegādes adrese. 1. Saņēmēja Pilns Vārds: 2. Kontaktpersona tālruņa Nr.: 3. Piegādes adrese: 4. Pasta indekss/ zip kods: Piezīme: Ja jūs izvēlaties bezmaksas piegāde risinājums,jūsu sūtījums tiks piegādāts tieši jūsu mājās tikai vienu reizi, vai tas tiks nosūtīts uz jūsu vietējā pasta nodaļā, tad jums ir nepieciešams, lai ņemtu izsekošanas numuru un jūsu personas ID, lai savāktu savus objektus.Sagatavošanas Laiks: mums ir 2-10 darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu saskaņā ar mūsu daudzajiem pasūtījumiem katru dienu.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu kad aizsargātu laiks ir gandrīz palicis, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Par Muitas Nodoklis-Muitas nodoklis ir ārpus mūsu kontroles, mēs nevaram garantēt, nav nodokļu maksu un nebūs nekādu nodokļu samaksu.Mēs patiesi atvainojamies par sagādātajām neērtībām, tas var izraisīt jums.a.Pēc tam, kad saņemtas preces no asv.Ja tas ir posssible,lūdzu, Lūdzu, apstipriniet, saņēma priekšmetu par Dizainadienas.lv."Apstiprina, ka ir saņēmusi jūsu pasūtījumu".Ja jums ir apmierināti ar to.Lūdzu atstāt mums pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznēm.b.Lūdzu, dodiet mums zināt ,tur ir kādi jautājumi un problēmas.mēs vēlamies, lai atrisinātu jebkādas problēmas, lai izvairītos no iespējamiem strīdiem.Šāda informācija ir nepieciešama, ja jūs atspoguļotu problemātiskās: *Pasūtījumu skaits *Attēla bojātu krelles.c.mēs nevaram pieņemt, maiņa vai atcelšana pēc tam, kad jūsu pasūtījums ir nosūtīts.d.Ja jūs neesat apmierināts ar kvalitāti jūsu pirkumu mūsu veikalā, jūs varat atgriezt vai apmainīt savu priekšmetus, 30 dienu laikā no piegādes datuma. Pieprasījuma: 1. Objekti, kas saņemti, 30 dienu laikā no piegādes datuma. 2. Saņemtie objekti,kas netiek izmantots, nebojātu un oriģinālā iepakojumā. 3. Atgriešanās kuģniecības maksa ir maksā pircējs.

Tagi: chrome piederumi skoda octavia, chrome piederumi mercedes gla, ford ecosport piederumi gumijas, chevrolet aveo paneļa, junson, kamera atpakaļskata wifi, chevrolet cruze logo, chevrolet pāri, auto saliktās kravas, Paneļa
Ārējās Testēšana Sertifikācija CCC
Postenis Svars 103g
Automašīnas marka Universāls auto
Funkcijas Elastīgi un apdares&car styling
Modeļa Nosaukums TY353027
Postenis Augstums 0.25cm
krāsa sarkana dzeltena, zila, violeta sudraba, rozā, zaļā, zelta
Izmantošana Automobiļu kontrole, automašīnas durvju Paneļa Gaisa Izplūdes
Materiāla Tips Chrome
Zīmola Nosaukums Loen
Vienuma Tips Auto Interjera Dekorēšana Līnijas Sloksnes
Objektu Platums 0.8cm
Gads 2020
Objekta Garumu 5cm
Uzstādīšanas Vieta Automašīnas Paneļa, Durvju Gaisa Izplūdes

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti