Izpārdošana

€10.39

€18.55

Šujmašīnu Uzglabāšanas Maiss Putekļu Vāciņa, Ūdensizturīgs, Izturīgs Audums Aizsardzības Pārklājums Ar Kabatām Šūšanas Piederumi Uzglabāšanas Maiss

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

Augstas Kvalitātes Audums: šujmašīnu putekļu vāciņa, vai tas ir izgatavots no ūdensnecaurlaidīga neilona un iekšpuse ir izklāta.Machinewashable.

Ērts Dizains: šujmašīnu putekļu vāciņa, vai tas ir 3 ērtas kabatas, turot ekstras, piemēram, rokasgrāmatas, materiālu un citu šūšanas piederumi.

Viegli lietojams: Mūsu skaisto šujmašīnu vāku var atbilst jūsu šujmašīnu perfekti, un kabatas ir ļoti ērts glabāšanai papildu pielikumus vai rokasgrāmatu.Izskatās individuāli, tā saglabā jūsu galda, kārtīgs un ļoti viegli tīrīt.

Piemērots Modeļiem: Šī putekļu vāciņš ir piemērots vairumam šujmašīnas Brālim un Dziedātāja.

Produkta Izmēri: Ar izmēru par 44.5 CM( L ) x 20,3 CM( W ) x 34.3 CM( H ), putekļu vāciņa, vai tas ir pietiekami, lai saglabātu savu šujmašīnu putekļu bezmaksas.

Naudas sodu Meistarība: veikls šuves būs efektīvi paplašināt kalpošanas šo šujmašīnu vāciņu.

Iepakojuma Saraksts:

1*Putekļu Vāciņa, vai tas par Šujmašīnu

Tagi: brother šujmašīnu, putekļu vāciņu, šujmašīnu bolsa, valdes reizes, elektriskie darbarīki soma profesionālai, putekļu maiss, somas, spilvenu šūt, aizsargātu uzvalks, noteikumu šūt, somas pakaramais, rakstaina auduma pārklāts stieples
Piemērojamo Telpu Dzīvojamā Istaba
Jauda 200ml
Materiāls Audums
Specifikācija Other
Veids Uzglabāšanas Somas
Produkts Citi
Izmantošana Rīki
raksts Dzīvoklis Tips
Modeļa Numurs Šujmašīnu Uzglabāšanas Maiss
Forma Taisnstūra
Iezīme Eco-Friendly
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Biezums 8 stieples

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti