Izpārdošana

€5.10

€7.18

DABONAS Ziemassvētku Dāvanu Maisu Kraftpapīrs Kawaii Santa Claus Elk Konfektes, Šokolādes Cepumi Soma Priecīgus Ziemassvētku Rotājumi Navidad

Pievienot atsauksmi

DABONAS Ziemassvētku Dāvanu Maisu Kraftpapīrs Kawaii Santa Claus Elk Konfektes, Šokolādes Cepumi Soma Priecīgus Ziemassvētku Rotājumi Navidad

Stils Ziemassvētku kastes izmērs :18*12*5cm

B stili Ziemassvētku kastes izmērs:22*15*7cm

C stila Ziemassvētku kastes izmērs:7*11.6*18.2 cm

Iepakojums:6/8pcs katru opp maisā

Piliens kuģniecības: Pieņemt

Ideāls kāzu svinības, jubileju, dzimšanas dienas svinības, saderināšanās, dzimšanas dienas, bērnu dušas, Halloween vai Ziemassvētku puse.

Padarīt jūsu kāzu vai citu svinību parādīt modes un muižniecība.

Iepakojumā Sūtījums

1. Vienumi tiks pārbaudītas un iesaiņotas pirms piegādes, lai nodrošinātu, ka mūsu klienti saņem objektus labā stāvoklī.

2, parasti pēc tam, kad jūs maksājat, lai, Dizainadienas.lv vajadzībām 24 stundas pārskatīt līdzekļu, mēs varam tikai izpildīt jūsu pasūtījumu pēc tam, kad finanšu pārskats ir pabeigts.

3, mēs tikai kuģis, lai apstiprinātu pasūtījumu.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.Lūdzu, pārliecinieties, pilsētas un zip kods ir pareizi, lai izvairītos no kavējumiem piegāde.

4. Pakalpojuma transportēšanas laikā sniedz pārvadātājam, izņemot nedēļas nogales un brīvdienas.Satiksmes laiki var atšķirties, jo īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Ja jums nav saņemt paketes pēc piegādes laiku, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs dziesmu preces un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams.

Pircējs Lasījumā (SVARĪGI)

1.Iepriekš Piegādes Datums Ir Tikai Atsauce, Dažkārt Tiks Aizkavēta Par Svētkiem, Festivāliem,Slikti Laika Apstākļi, Muitas, Utt.

2.Jūs varat pārbaudīt China post air mail/UPS/DHL/FEDEX loģistikas atjaunināt, izmantojot zemāk saites (Ekonomikas loģistikas nevar atrast visu procesu loģistika, tikai loģistikas Ķīnā un loģistikas, sasniedzot galamērķa valstī,

3.Ierašanās laiks kuģniecības ir tikai atsaucei.Ja tas ir steidzami, lai jūs varat izvēlēties ātrāku piegādi vai jāsazinās ar pārdevēju konsultāciju.

Padomi:

Šo preci ir localed ķīnā , lūdzu, lai to vismaz vienu mēnesi agrāk, nekā plānots puse dienas.

Ķīna post parasto mazo Paketi ir nevar izsekot, ja jūs vēlaties, lai izsekotu jūsu sūtījumu, lūdzu, izvēlies, ķīna post reģistrēta gaisa pasta nosūtīšanas metodi.

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti, tur izmaksas ir pircēja atbildība

Tagi: saules 80a regulators, universāli cauruļu mazgāšana, smiley sejas iepakošanas, svārsta onyx akmens, tisfire precējies soma, porsche 987 windows, smaidiņu ziedu maku, dēli anarhy jakas, pavasara cimdi caurumi
Godu ziemassvētku puse
Specifikācija 6pcs each opp bag
Funkcija 3 Konfekšu kaste
Skaits, Gab 6pcs
Modeļa Numurs A1-46
4. funkciju Dāvanu Kastes
Materiāls Kraft papīra/Kartona
Piliens kuģniecība pieņemt
raksts NAV
Vienuma Tips Ziemassvētku lodziņā sīkfailu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pasūtījuma padarīt 1000pcs
Funkcija 5 Eco-Friendly
Zīmola Nosaukums abay
Iezīme 2 Dāvanu Kastes
Līdzeklis 1 Ziemassvētku kastē kūka

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti