Izpārdošana

€11.23

€14.59

Wing Chun Rotangpalmas Gredzenu Dabīgā Koka Gredzeni Wing Chun Kung Fu Rokas Roku Spēku Mācību Aprīkojuma Fizisku Vingrinājumu Gredzens

Pievienot atsauksmi

Aizzīmju Punktiem:

1、Spēku Apmācība: Wing Chun gredzens ir visbiežāk izmanto Wing Chun, fitnesa cīņas mākslas spēku apmācību.

2、Spēcīgs un Izturīgs: Šī Wing Chun rotangpalmas ir spēcīgs un izturīgs, kas atbildīs jūsu vajadzībām.

3、Praktisks Instruments: lieliska programma, Wing Chun mācību gredzens palīdz mācīt ārstus, lai uzturētu pareizu kontaktu starp rokām.Tas būs labs sabiedrotais savu praksi.

4、Apmācību Ierīces: Šis gredzens palīdz attīstīt spēju lietot roku ierobežotā telpā, turot elkoņa uz viduslīniju.Tā māca, lietotāja turēt rokas noliec uz iekšu, ķermeņa un zirgu soli, lai saglabātu taisnu un atbalsta, pareizu stāju uz attālumu un spēcīgi un izveicīgi footwork.

5、Pareizu Izmērs: diametrs-Wing Chun gredzens ir aptuveni 28 cm / 11 collas vai 35 cm / 13.7 collas, un tās biezums ir aptuveni 2,5 cm / 0.98 cm.

1.Izturības Apmācība: Wing Chun gredzens ir visbiežāk izmanto Wing Chun, fitnesa cīņas mākslas spēku apmācību.

2.Spēcīgs un Izturīgs: Šī Wing Chun rotangpalmas ir spēcīgs un izturīgs, kas atbildīs jūsu vajadzībām.

3.Praktisks Instruments: lieliska programma, Wing Chun mācību gredzens palīdz mācīt ārstus, lai uzturētu pareizu kontaktu starp rokām.Tas būs labs sabiedrotais savu praksi.

4.Apmācību Ierīces: Šis gredzens palīdz attīstīt spēju lietot roku ierobežotā telpā, turot elkoņa uz viduslīniju.Tā māca, lietotāja turēt rokas noliec uz iekšu, ķermeņa un zirgu soli, lai saglabātu taisnu un atbalsta, pareizu stāju uz attālumu un spēcīgi un izveicīgi footwork.

5.Pareizi Izmērs: diametrs-Wing Chun gredzens ir aptuveni 28 cm / 11 collas vai 35 cm / 13.7 collas, un tās biezums ir aptuveni 2,5 cm / 0.98 cm.

Specifikācijas(aptuveni):

Materiāls: koks

Diametrs: 28 cm / 11 collas, 35 cm / 13.7 collas

Biezums: 2,5 cm / collu 0.98

Krāsa: koka krāsu, kā parādīts attēlā

Iepakojuma Saraksts:

1 x Wing Chun Gredzens

Piezīmes:

1. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3cm robežās.

Tagi: chun, rotangpalmas vainags, bo personāls, jeet kune do krekls, spārni koka formu, apaļā ušu, ip man, koka manekens kung fu, apavu tai chi, chunli
Cīņas Mākslas Stilu Kung Fu
Modeļa Numurs Citi

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti