Izpārdošana

€56.36

€93.94

Eyeskey HD 10x25 Mini Binokļi Pieaugušajiem Ūdensizturīgs Kompakts un Pārnēsājams Teleskops Premium Optika Kempings Medību un Āra

Pievienot atsauksmi

Lieliskas funkcijas par Alpīnists 10x25 Paredzēti dabas entuziasts, kurš vēlas, lai pack gaismu, nezaudējot attēla kvalitāti, Alpīnists Compact 10x25 Binoklis nodrošina spilgtu, skaidru attēlu, bet sver tikai 0.67 mārciņu.To BAK4 jumta prizmas ir posmā-labots, lai uzlabotu attēla kontrastu, uzlabot krāsu atveidi.Visi optika ir anti-reflection un pilnībā ar daudzslāņu pārklājumu, lai palielinātu gaismas caurlaidība, kas ražo spilgtākajām viedokli iespējams.specifikācija Fāzes korekcijas pārklājumu BaK4 prizmas uzlabotu gaismas caurlaidību un kontrastu.Plašs redzes lauks: 288ft/1000yds.Twist-up gumijas eyecups, kā ērti lietot ar vai bez briļļu. ±3 pa labi-acu dioptric korekcija ļauj lietotājam, lai kompensētu optisku receptes.Faktūru centra fokusa ripu viegli koncentrēties.Neslīdoša vienkāršotas triecienizturīgu gumijas armoring. Aizvērt uzmanību no 6,6 pēdām.

Vairumtirdzniecības un Nometiet kuģniecības, ir atzinīgi novērtēja gan

Par vairumtirdzniecības,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-7 dienas ierodas.

Par nometiet kuģniecības,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju mums, ja vēlaties,mēs varētu neietver etiķetes iepakojumā,Lūdzu būt pārliecināti,.

Par Maksājumu

1)Iegādāties Binokli Teleskopu Maksājumu ir paredzēts saņemt 3 dienu laikā no izsoles tuvu.

2)Dizainadienas.lv atbalsta Visa, MasterCard, Maestro Debetkartes,Western Union, Bankas Pārskaitījums, Webmoney, QiWi Maku un Boleto, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

3)Lūdzu būt pārliecināti, jūsu maksājums ir droši turēt ar Dizainadienas.lv, kamēr jūs apstiprināt piegāde no jūsu pasūtījuma.

Par Sūtījumu

Mēs kuģis pasūtījumus, lai lielākā daļa valstu, ķīnas aviopastu,16-35 darba dienu laikā par piegādi laiku.Brazīlija un Krievija var sasniegt pat 35 dienām.

Postenis tiek nosūtīti 3 darba dienu laikā, kad maksājumu pilnā apmērā tiek dzēstas.Ja jūs nevarat saņemt jūsu vienumus laiku,lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt,mēs wil pārbaudīt un atrisināt to jums drīz.Mēs atbildēsim jūsu pasta 24 stundu laikā normāli.dažreiz ir nedaudz kavēšanās dēļ nedēļas nogalē vai brīvdienās.Ja jūs nevarat saņemt mūsu pastu pēc 48 stundām,lūdzu pārbaudiet spam vai sazinieties ar mums ar citu e-pasta adresi.

Par Atsauksmes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5-Zvaigžņu ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kāda neapmierinātība,lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu šo problēmu, pirms mūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs esam pārliecināti, ka vienmēr ir risinājums, un mēs esam pārliecināti, negribu sliktas atsauksmes, būt tur, kur darījums beidzas.

Tagi: binokļu spēcīgs, medības, binokļu jauda, saskaņā vixen, eyeskey monokulāri, auto hud displejs, bērnu binoklis, vīrieši optika, l filtrs uzlabot, Telefoto Len
krāsa melns
Prizmas Tips Bak-4, Jumts
Ūdensizturīgs
Veids Binokļi
Objektīva Diametrs 25mm
M/1000M 96m/1000m
Modeļa Numurs M23-10x25
Fokusēšanas Sistēma centrs
Korpusa Materiāls magnija sakausējuma
Palielinājums 10x
Objektīvu Pārklājums BAK4
Zīmola Nosaukums EYESKEY
Svars 304g

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti