Izpārdošana

€6.50

€7.64

SLŪŽU merino Vilnas Zeķes 5pairs/daudz Jauna Rudens sieviešu Apkalpes Zeķes, Vilnas Zeķes, Čības Karstā Pārdošanas S0502

Pievienot atsauksmi

Par Zeķēm: Piemērots cilvēkiem,Sievietēm, Vīriešiem , Pusaudžiem Auduma sastāvs : Vilna , Poliesters , Spandex uitable, lai sezona : Pavasaris , Rudens , Ziemas roduct Krāsa :Pelēks,Oranžs,Zils,Sarkans,Melns,Zaļš,Dzeltens,pelēks, zils ....

Vienmēr pareizā temperatūra ar DEWBest Regulē.Dabas klimata kontrole un smarža, izturīgi, ar Vilnas.Ideāls sastāvs: 68% Merino, 25% Neilons, 4% Poliesters, 3% Spandex.

Par Lielumu:

Fit izmērs : 20-28cm(nav zeķu izmēru, ir pēdas izmērs)

Pirkt Piezīmes:

Ja jūs esat apmierināti, lūdzu, sniedziet mums piecu zvaigžņu atzinību!Jūsu atbalsts ir motivācija, lai mēs uzstāt uz to, lai paveiktu šo veikalu!

Par MUMS:

Changshu dewbest Co.,Ltd ir moderngarment ražošanas uzņēmums, kas atrodas Changshu, Jiangsu Province, Ķīna.Changshu ir viena no pilsētām, kas ir labi pazīstama apģērbu ražošana.Pilsēta ir tuvu Šanhajas austrumos, robežojas Suzhou atrodas dienvidos,blakus Wuxi west un putnēns blakus Yangzi Upes ziemeļos.Augstākās ģeogrāfiskā atrašanās vieta nodrošina vieglu piekļuvi transportēšanai.

Mūsu uzņēmums specializējas dažādu flatlockstitch sporta, ikdienas valkāšanai un apakšveļa.Uzņēmums importē thehigh-tech speciālo aprīkojumu, piemēram, 4-adatu 6-šuves mašīnas un 3-needle5-šuvi šujmašīnas.Mēs esam spējīgi ražot dažādus tekstila forsports apakšveļa un vilnas apakšveļu.Tomēr mums ir vairāk nekā tikai garmentmanufacturer.Mēs dizains apģērbi un eksporta visus produktus uz ASV, Kanādā,Austrālijā, Japānā, Eiropā un dienvidaustrumu Āzijas valstīs.

Uzņēmums jau ir izveidots itsglobal dalība starptautiskajā tirgū, pateicoties efektīvai productionmanagement, izcilu produktu kvalitāti un lielisku biznesa ētikas andreputation.Lai nodrošinātu nepārtrauktu paplašināšanu no esošās pozīcijas tirgū,mēs esam apņēmušies ieviest inovatīvas tehnoloģijas, modernu iekārtu un equipmentas arī vairāk kā ilgtspējīgas pārvaldības stratēģijas.Webelieve mēs varam attīstīt un uzturēt ilgtermiņa biznesa attiecības andachieve win-win situāciju ar mūsu biznesa partneriem.Mēs meklējam forwardto dzirdi no jums.

Sertifikācija ir BSCI Oeko-tex standarts 100, Vilnas Zīmes, sausā un Vēsā SGS testēšanas pārskatu,ISO9002:2008 u.c.

Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, Sazinieties ar mums jau šodien sākt labu servisu.

Jūs varat meklēt vietnē dewbest mūs atrast

Tagi: AISMZ, merino vilnas sieviete, merino vilnas apakšveļa sieviete, ķermeņa merinos, vīriešiem, merino vilna, vīriešu vilnas, merino vilnas yarm, mīkstas zeķu dzijas, sieviete, merino vilna, furr čības ziemas
Zīmola Nosaukums SLŪŽU
Vienuma Tips Zeķes, Čības
Biezums Plānas (Vasaras)
Modeļa Numurs S0502
Seksuāli Divdomīgs No
Dzimums SIEVIETES
Modelis Tips Cietie
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Spandex
Neķītrs Attēlu No

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti