Izpārdošana

€10.61

€30.33

Segums, Biroja Krēsls, Ūdens Izturīgs Žakarda datorspēļu Krēsls Slipcover Elastīgs Vāks cadeiras de escritório

Pievienot atsauksmi

Iezīme

- Ūdens Izturīgs Žakarda audums aizsargā jūsu biroja/datora krēsla bez traipiem - Aktīvās Krāsošanas tehnoloģijas, ko izmanto spēcīgu krāsu noturība. - Elastīgs audums viegli piemērot. - Gumiju piedāvā perfektu fit un neslīdošu rokturi. - Pieejams dažādās krāsās un modeļu dizainu, lai atbilstu jebkuru interjeru. - Ideāla izvēle mājas studiju,biroja. - Pilnīgi mašīna mazgājami.

Izmērs Vislabāk Piemērots Krēsls :

Muguras Augstums: 14.1-19.7 gadā (36-50cm) Atpakaļ Platums: 14.9-20.5 gadā (38-52cm) Sēdekļa Garums: 14.9-20.5 gadā (38-52cm) Sēdekļa Platums: 14.9-20.5 gadā (38-52cm)

Kuģniecības un Kompensācijas

1. Mēs nosūtīt visiem pasūtījumiem, 5 dienu laikā, jo daži drošības pārbaudēm, ko Dizainadienas.lv.Piegādes datuma var tikt pagarināts sakarā ar svētkiem. 2. Jūsu prece tiks piegādāta jums pēc 10 līdz 60 dienām.Attiecībā uz valstīm, no kurienes mēs saņemam mazāk pasūtījumu, piegādes laiks būs 120 dienas. 3. Mēs atzīstam atbildību par to, ka atbildība par nepareizu piegādes un kvalitātes jautājumiem produktu. 4. Sabiedrība nav atbildīga par jebkādiem muitas nodokļiem attiecībā uz galamērķa valsti. 5. Vajadzīgo informāciju, arī informāciju par adresi, pasta indeksu, telefona numuru un mobilā tālruņa numuru, būtu pilnīgs un precīzs. 6. Jebkura krievijas valsts klientu, lūdzu, norādiet savu vārdu un uzvārdu, lai pabeigtu piegādi jūsu preces. 7. Vairumtirdzniecības izplatītājiem, ir ieteicams sazināties ar mums tieši labākās cenas, kā arī kuģošanas atlaides. 8. Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu tiek izmantota sūtījumu, jūsu preces asv, Eiropā un citās pasaules daļās.Tas parasti aizņem 15 līdz 45 gadiem darba dienu laikā nogādāt jūsu sūtījumu, lai jūs.Ja kopējā pirkuma summa pārsniedz $180, EMS, vai DHL būs atbildīgi par to, sniedzot savu produktu, lai jūs.Ja jums ir kuģniecības mīļākie, lūdzu, sazinieties ar mums un dariet mums zināt.

Atgriešanās

Mēs pārliecinieties, lai pārbaudītu visas preces pirms nosūtīšanas tos jums.Gadījumā, ja prece ir bojāta transportēšanas laikā vai ar piegādi, nevilcinieties, lai piezvaniet mums, un ļaujiet mums zināt, tuvāko septiņu dienu laikā.Mūsu veltīta klientu apkalpošanas komanda, iepriekš pārbaudot, vai pasūtījumu, būs vai nu nosūtīt nomaiņa pasūtījumu par brīvu vai atpakaļ savu naudu.Klientu apmierinātība ir mūsu vadmotīvs.

Par Atsauksmes

Klientu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu sabiedrība; lūdzu, sniedziet atsauksmes pēc katras piegādes.Ja jums ir apmierināti ar produktu un sniegto pakalpojumu, pārliecinieties atstāt pozitīvas atsauksmes un ātrums mums.Gadījumā, ja neesat apmierināts ar pirkumu, lūdzu, sazinieties ar mums, un mums būs darīt visu iespējamo, lai atrisinātu to.Sagaidīt atbildi no mums 24 stundu laikā) ar paskaidrojumu un atvainošanos.Mēs būtu pateicīgi, ja jūs varētu sazināties ar mums, pirms rakstīt negatīvas atsauksmes.

Tagi: roku krēsls birojam, krēsls vāks, silla spēlētājs metāla, spēļu kariete, galda spēle, krēsla pārsegs, kokvilnas paklāju, biroja darba krēsls ergonomisks, krēsls modernā, stiept slipcover krēsls
Stils Žakarda
Zīmola Nosaukums FORCHEER
Iezīme Ūdens Izturīgs
Modeļa Numurs biroja krēsls vāciņu
Pieteikums Studiju un Biroja
raksts Plain Krāsoti
Iestatīt Tipu No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmantošana Arm Krēsls
Materiāls Poliestera / Kokvilnas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti