Izpārdošana

€42.06

€46.73

Ūdens Noplūdes Detektors ar Trauksmes Sirēnu un 8pcs 6 m Noplūdes Sensora Kabeli ES Kontaktdakšu

Pievienot atsauksmi

Ūdens Noplūdes Detektors ar Trauksmes Sirēnu un 8pcs 6 m Noplūdes Sensora Kabeli ES Kontaktdakšu

Ievads:

Šis ir ģeniāls noplūdes atklāšanas signalizācijas nostiprināts ar importēto čipu.Tas raksturojas ar stabilu veiktspēju, augsta precizitāte un ilgs kalpošanas laiks.Tas ir skaņas un gaismas signālu, 2 LED lampas, kas norāda, on/off statusu vārstu, 8 LED signāla indikatora lampām, kas norāda statusu sensori, 8 sensoru saskarnes, un elektrisko lodveida vārsts ar standarta konfigurāciju.

Ūdens sensors var arī uzreiz novietots tajā vietā, kur ūdens var sūkties.Kad sensors nosaka ūdens noplūdes, tas izraisīs svilpe, lai paaugstinātu skaņas-gaismas signalizāciju un vārstu būs ātri aizvērt.

Vārstu var izmantot loģistika noliktavas, rūpnīcas, slimnīcas, skolas vai dzīvesvietas un citos gadījumos.Tas ir galvenokārt izmanto, lai noteiktu noplūdes ūdens caurules, apkures caurules, centrālā gaisa kondicionēšanas iekārta, caurules utt.

Parametrs:

Vārsta Izmērs: DN15 (1/2 collu), DN20 (3/4" collu), DN25 (1" inch)

Darba Spriegums: DC5V

Izejas Jauda:

Atvērt/Aizvērt Laiks:

Darba Spiediens:

Kalpošanas laiks: >50000 reizes

Vidējā Temperatūra: 0-90 o C

IP Novērtējums: IP65

Starta signāls Laiks: 1s

Vārstu Aizvērt Startēšanas Laiks: 1s

Iepakojuma Saturs:

1pc ūdens noplūdes detektors

8pcs 6meter ūdens sensora vadu

1pc Eiropas/ASV kontaktdakšu

Piezīme: šo sistēmu var savienot 1pc vai 2gab vārstu, kad detektors atklāj ūdens noplūdes vārstu var aizveras automātiski, lai shut off ūdens resursu.

Tagi: stieples ūdens noplūdes detektors, sr2ez, kustības sensors zigbee, darbības princips lietus signalizācija, ūdens noplūdes detektors kerui, sullen, geofono ūdens noplūdes detektors, caurules ūdens noplūdes detektors, mājas ūdens noplūdes detektors, kerui apsardzes signalizācija
svilpe 85dB
Sensoru Daudzums 4/8PCS
Zīmola Nosaukums Emooluxr
Modeļa Numurs WZ808
sensora vadu 6 metrus garš

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti