Izpārdošana

€60.69

€65.26

Asvegen GPS Navigācijas Josla Panelis Rāmis Automašīnas Radio Karkasa Komplekts FORD RANGER 2011. -. gadam Tikai Rāmis

Pievienot atsauksmi

Asvegen GPS Navigācijas Josla Panelis Rāmis Automašīnas Radio Karkasa Komplekts FORD RANGER 2011. - 2014. gadam

Pleasse piezīme : tas ir tikai rāmis, nav visa mašīna.ja jums ir nepieciešama visu mašīnu, lūdzu, pārbaudiet šo saiti vai contacu mums.paldies, ka tik daudz.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

1.Kādi elementi vai Android radio piedāvāt?Android radio ir Android tablete, kas ietver spēju, lai instalētu Android programmas un GPS navigācija ar navigācijas programmas pēc jūsu izvēles.Citas funkcijas ietver spēju, lai izveidotu savienojumu ar MirrorLink iPhone vai Android tālruņus, Wi-Fi savienojums, Bluetooth, mūzikas un tālruņa zvanus, AM/FM radio, utt, bet lielākā daļa OEM funkcijas tiek saglabātas.Papildu piederumus, piemēram, Bluetooth adapteris,USB aftermarket rezerves kamera, utt. 2.Kā es varu zināt, ja radio der manam auto?Kādas automašīnas ir saderīga parasti ir norādīts uz produkta datu lapā.Jums ir arī ieteicams, lai nosūtītu mums priekšstatu par vadības paneli, automašīnas, kas rāda OEM radio un A/C vadības panelis saderību.Mēs sazināsimies ar jums, lai saņemtu informāciju, ja esat veicis pasūtījumu, bet vēl nav sniedzis informāciju par jūsu auto. 3.Tas ir grūti, lai instalētu radio ar sevi?Galvenokārt, Android radio ir plug and play, un parasti tur ir video, kas pieejami internetā, kas parāda, kā, lai aizstātu radio automašīnām, tāpēc lielāko daļu laika cilvēki var instalēt radio ar sevi.Mēs varam arī sniegt dzīvot palīdzība tiešsaistē (pēc pieprasījuma).Tomēr, ja jums ir bail no pārkāpj kaut ko, jūsu auto, tas ir labāk maksāt profesionāli, lai veiktu instalēšanu.

Pozitīvas Atsauksmes

Dārgais Draugs Baudīt jauku dienu!Mēs vēlreiz paldies par jūsu pasūtījumu un atbalstu mūsu veikalā—Asvegen Lēciena jums tas patīk un ir labi, pirkuma pieredze Mums ir atstājis pozitīvas atsauksmes par jums un jauku darbu ar jums Ja ir jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums par Dizainadienas.lv ziņu^^ vai sūtīt e-pastu mums.Mēs esam atbildi jums laikā pēc tam, kad saņēma savu ziņu ([email protected]), Ja jūs neesat apmierināts ar mūsu pakalpojumu, Ceru, ka jūs varat atstāt mums Pozitīvas Atsauksmes Jūsu pilnu Piecus Sākt atsauksmes ir mūsu virzītājspēks***** rosinās, lai mēs darītu to labāko nākotnē Paldies par jūsu laiku un apmeklējot mūsu veikalā Vēlējumiem No Asvegen visiem darbiniekiem.

Tagi: mežzinis t6, ford focu, ford crown android, radio, tv, ford, c max, ford radio, 2011. gada ford ranger piederumi, 1din android auto radio, android auto, bmw f10 radio, ford ranger wildtrak
Max Ārējā Atmiņa 256G
Mežzinis-Gadu 2014
Modeļa Nosaukums Ford Ranger 2011. - 2014. Gadam
Din Viens Din
Out Power 4*45w
Izmērs 9 inch
krāsa Skaida
Postenis Izmēra N/V
Materiāla Tips ABS
Interfeiss USB
TF/Micro SD Slots 0
Operētājsistēmas Android
Sertifikācija NAV
Spriegums 24V
ROM 16.G
Īpaša Iezīme Atbalsta Stūre Kontrole
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Operatīvā ATMIŅA 1G
Digital Media Formāts DVD-RAM
Ford Modelis mežzinis
Preci Automašīnas Karkasa Ford Ranger 2011. - 2014. Gadam
Displeja Izmērs 9"
Zīmola Nosaukums asvegen
Līdzeklis 1 Tikai Rāmis
Īpašas Pazīmes TV
OSD Valodas Igaunijas
Rezolūcija 1024*600
Par Transportlīdzekļa Marku/Modeli FORD
Postenis Svars 1kg

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti