Izpārdošana

€9.33

€12.12

Vīrieši Ātri Bārdu Iztaisnotājs Styler Ķemme Daudzfunkcionāls Matu Matu Curler Parādīt Klp Instruments

Pievienot atsauksmi

Matu Curling Dzelzs Vīriešu Viss Vienā Keramikas Matu Veidošanas Dzelzs Bārdas Ķemme Iztaisnotājs Curler Uzstādīt Ātri Hair Styler Vīriešiem 40P

Aizzīmju Punktiem: 1、1.[Multifunkcionālā matu ieveidošanas suka]-apvieno apkures mucas un ķemme zobi matu nogludināšanas, iztaisnošanas, kērlings un radot skaistu apjomi, kas atbilst jūsu vajadzībām, dažādus matu stilu.Taisni mati, kērlings, ātru matu stilu minūtes, pārpilnība mati, gluda pusē un matu iztaisnošanas cirtas, samazināt matu izkrišana un atsiet.

2、2.[Nav Matu Bojājumu] - PTC instant sildītājs uzkarst 15 sekundēs,vienotu pat apkures siltuma varat izvairītos no "karstajiem punktiem" overburning mati,Profesionālās un laika ietaupījums.Keramikas pārklājumu negatīvo jonu mucas un ķemme zobi, aizsargā matus un zīmogu mitruma dabīgo spīdumu.Tikai ķemme, lai novērstu jūsu netīrs matiem.

3、3.[Vairāk Profesionālu & Veselībai] - Volumize bārdas un matu, saplacināt pusē hair & iztaisnot cirtaini mati.Šī cilvēka matu Iztaisnošanas/Curler ķemmi varat veicina asins cirkulāciju, kad izmanto,asins šūnas, atjaunot ādu un matu šūnas, kas samazina blaugznas.vibrācijas funkciju, veicina asinsriti, kas padara matus veselīgākus un stiprākus.

4、4.[Droši Izmantot] -ķemme, kas darbojas kā aizsardzības pārklājums pret sildīšanas plati, lai novērstu matu no overburning,Inovatīvu 3D anti-samazināti apjoza aizsardzības dizains, neslīdoša & modernizētas termiskā izolācija saķeri un foršs padoms, viegls un pārnēsājamo, liels ceļa.Šūnu medus darbojas kā aizsardzības pārklājums pret sildīšanas plati, lai novērstu matu no overburning.

5、5.[Mini Viegls Ceļošanas]--- Maza un ērta, ļoti piemērots ceļojumiem.

Funkcijas:

Ķemme var nodrošināt stabilu optimālas gaisa temperatūras īsā laika periodā.Tas ir viegli izmantot, un to var izmantot, lai sakārtotu netīrs matu un bārdas.

Jauna diena, jauns jums, jaunā frizūra!Jūsu stilists mājās!Dizains jūsu frizūra, kā jūs to vēlaties!

Šūnu medus nav jātērē laiks, nav apdegums jūsu matu, nav ievainots jums un nekaitē galvas un rokas.Tas ir piemērots draugi, tēvi, vīri ar netīrs matiem.

Parametri:

Nosaukums: Vīriešu Stila Ķemme

Materiāls: ABS + apkures lapa

Specifikācijas:

Siltuma diriģents diametrs 16MM-20MM

Apkure laiks: 60 sekundes

Temperatūra: No 0°C-180°C

Spriegums: 110V ~ 220V

Sausiem un mitriem matiem, var izmantot, un tas ir labākais, lai izmantotu vasks matu kopšanas eļļu pēc ķemme ir formas.

Instrukcijas:

Jaudas indikācija

Priekšsildīšanas 15 sekundes sarkanās gaismas, 5 minūtes, lietošanas laiku, nav viegli izmantot, lai pārāk ilgi, ja temperatūra ir pārāk augsta un apdegumus matiem.

2. Ideāla temperatūra matiem

Uzstādīt pie 120 ° C, tas ir labākais temperatūras matu stāvokli.

3. Aizsardzības ķemme

Šūnu medus darbojas kā aizsardzības pārklājums apkures plāksni, lai novērstu matu apdegumus.

Tagi: gumijas aizbāzni, augsta spiediena nerūsējošā, 20mm vāciņu, augstas kvalitātes wobbler, klp pvc, stikla ovāls, klp rotaslietas, 20mm cietā nerūsējošā, plug gumijas, klp m14
Modeļa Numurs Ātri Hair Styler
Spriegums 110V ~ 220V
Zīmola Nosaukums sarkanā dieny
Izmērs Thermal conductor diameter 16MM-20MM
Vienuma Tips Ķemme
Materiāls ABS + apkures lapa
Temperatūra 0°C-180°C
Apkures laika 60 Sekundes

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti