Izpārdošana

€2.86

€4.09

6 Krāsas Lūpu krāsa, Grims, lūpu krāsas ilgstošu mitrinošu non-marking meitene studentiem nav izbalināt ūdensizturīgs un non-stick kauss

Pievienot atsauksmi

■ Ja jums ir kādi jautājumi, pirms iegādāties, varat nākt konsultēties.mēs atbildēsim uz jebkuru jautājumu par jums, balstoties uz principu " klientu vispirms un reputāciju, pirmkārt, ieskaitot kvalitāti un iedarbīgumu;

■mūsu produkti ir visi veikti reālajā objekti, un mēs esam izmēģinājuši visu iespējamo, lai atjaunotu patiesību.Tomēr, jo fotografēšanas ietekmē daudzi faktori, piemēram, laika un iedarbības, un attēlu ietekmē tādi faktori, piemēram, datoru, programmatūras un attēla, var būt nelielas krāsu atšķirības, kas ir ne kvalitātes problēmu.

1) mūsu veikalā atbalsta viens gabals par piegādi, kas var tikt sajaukts partijas!

2) Pēc-tirdzniecības problēmas: vairumtirdzniecības peļņa ir nepietiekams un tas nespēj veikt pēc pārdošanas.gadījumā, ja ir vairākas problēmas, piemēram, neapmierinātība ar bērnu vai bojājumiem, kas uz ceļa, to var apmainīt, bet nekādu kompensāciju vai atlaide ir pieņemts!Kravas radīto sedz pircējs!Pārdevējs nenes kravas!

3) saņēmēja adrese un saņēmēja vārds, lūdzu, sniedziet sīkāku informāciju, jo īpaši, tālruņa numuru, ir atbloķēts!Pēc tam, kad preces tiek sūtītas, ja jūs mainīt adresi, sakarā ar pircēja iemeslu dēļ jums ir nepieciešams pārvietot, vai atgriezt preci.Kravas, kas radušies, sedz pircējs!

4) saņemot preces, pārliecinieties, vai skaitīt preces klātbūtnē Kurjeru!Ja ir kāds trūkums, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties!Nav, nāk pie mums pēc līguma parakstīšanas par to un pastāstiet, ka jūs neesat saņēmuši neko.Saņēmējs būs jāsedz problēmas pēc līguma parakstīšanas par to! (Šveicars paraksta vārdā mani, ja jums nav jāparakstās par to, to var skaitīt kā parakstīšanu par to)

5) ātruma problēma: lielas mēbeles, preces var tikt piegādātas ar loģistiku.Loģistika ir pamatā apmēram nedēļu.Problēmu ātrums ir arī problēma, kas ir bothering ar mums visu laiku.Lūdzu, esiet uzmanīgi, ja jums ir steidzami nepieciešama produktu vai nav pacietības, utt., reizēm laika apstākļi ietekmēs piegādes ātrums.Neprasi mums, kad mēs nonāktu.Mēs varam jums palīdzēt aicinu piegādi, taču mēs nevaram kontrolēt piegādi!Negribu apvainot asv, jo ekspress piegādes ātrums un attieksmi, kas no atsevišķu kurjeriem!

6) nepieņemam zemu vērtējumu: mīļā, ja jums ir kādi jautājumi izlasot iepriekš minētos jautājumus, jūs varat iepazīties tieši!Veikalā nepieņem: nav dāvanas, piegāde notiek lēni, Kurjeru attieksme nav laba, lietas nav tik laba kā gaidīts.Produkta Ceļš ir bojāta, bet jums nav atrisināt zems rādītājs, ko izraisa šīs problēmas!

7) sakarā ar preču pārdošanu fiziski veikalos fenomens trūkumu pēc pasūtījuma ir iespēja nav izslēgta.mēs piegādāsim preces stingri saskaņā ar rīkojumu par saviem vecākiem.ja ir kāds trūkums, mēs sazināsimies ar pircēju pa telefonu!

8) par izstrādājumiem, attēlus reālās objektiem, bet dažādu krāsu atšķirības, displejs nav izslēgtas!Visbeidzot, es ceru, ka ikviens var sadarboties laimīgi, izstrādāt kopā un iepriekš kopā

[izteikt]: lūgt tiešsaistes klientu servisu!

[Loģistikas]: izvēlas to, vai mēs palīdzēsim jums piegādāsim nejauši!

■ Mēs lolot katru labu komentāru.ja jūs jūtat neapmierinātību pēc tam, kad, saņemot preci, lūdzu, sazinieties ar savu klientu apkalpošanas Wangwang ātri, un mēs noteikti jums vispiemērotāko risinājumu.Lūdzu sniegt komentārus pēc tam atrisinātu problēmu.Lūdzu, nedod mērens vai negatīvu komentāru, neinformējot par to veikalu.Mēs arī sūdzēties beigām ļaunprātīgu negatīvus komentārus, lūdzu piedod man......

■ Mēs uzstāt uz labāko kvalitātes, cenas ziņā pieejamu cenu, ātrākais pakalpojums un truest vārda-godīgums un savstarpēja izdevīguma saskan ar vārdiem un darbiem; let ikviens iepirkšanās šeit saņemt patiesu atbildi.

■ ja pircējs saņem paketi, lūdzu, vispirms pārbaudiet iepakojuma ārējā iepakojuma aci pret aci (priekšā darbinieki), un atveriet paketi, lai pārbaudītu saturu, apliecināt, ka preces jūs saņemat atbilst produkta apraksts esat iegādājies, jūs varat pierakstīties jūsu pakete tikai tad, ja tur ir bildes, specifikāciju, daudzumu un bez bojājumiem.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums savlaicīgi!!!Ja pārbaudē tiek parakstīts bez atļaujas, mēs nebūsim atbildīgi par jebkādām problēmām!Paldies par jūsu sadarbību.

■ atgriešanas un apmaiņas kvalitātes problēmas: Lūdzu, pārbaudiet rūpīgi pēc preču saņemšanas.ja nopietnas kvalitātes problēmas ir konstatētas, lūdzu, norādiet, kas atbilst attēlus un nosūtīt tos trešās pakāpes vecāko vidusskolā; ja trešās pakāpes vecāko vidusskolā pārsniedz trešās pakāpes, tā nebūs.

■novērtējums: Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, nepieciešams laiks, lai izteikt komentārus par to, lai pēc tam, kad preces tiek pārdotas.mūsu izaugsmi nevar panākt bez jūsu atbalsta.ar jūsu atbalstu, I 'd būt daudz labāk.

■kā iedarbības ādas kopšanas produktus un alerģijas problēmas, es uzskatu, ka jūs visi saprotat, ka daudzi no viņiem atšķiras no cilvēka uz cilvēku......Ikvienam ir dažādas ādas tipiem, pat ja tie ir taukaina, viņi arī izraisīt dažādus rezultātus, jo, lai objektīvi faktori, piemēram, absorbcija/laika/environment/metodi.

Tagi: lūpu spīdums, mirdzumu spray, cmaadu lipgloss, dubultā beigām lūpu kontūrzīmulis, fenil, lūpu spīdums mix, matēta lūpu krāsa, lūpu nospiediet, ibcccndc lūpu, eyeshadow lūpu krāsu
Labā Barojoša
Veids lūpu krāsa
NETO MASAS 25g
Daudzums VIENS GABALS
Zīmola Nosaukums QINGFANGLI

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti