Izpārdošana

€3.90

2020 AUG Zelta krāsā earringcolor akmens modes rotaslietas sakausējuma auskars

Pievienot atsauksmi

Informācija

Materiāls: Sakausējuma Vides Standarts: Svins, Niķelis, Kadmijs bezmaksas Valkā Iespēja: Dāvanu / Kāzu / Party / Prom/ Jubilejas/ Saderināšanās Dāvana: Draudzene / Sieva / Mamma

Iepakošanas Detaļas

Iepakojums ir viens gabals ar OPP maisā un hardcover kastē.

Piegāde

$10, Dizainadienas.lv Standarta Kuģniecības >$200, Piegāde ar DHL / FEDEX ( izņemot attālā rajonā ,lūdzu, sazinieties ar mums plašāku informāciju. )

Labas pakalpojumi

POYASA Piedāvā augstas kvalitātes produktus, konkurētspējīgas cenas un tūlītēju piegādi.Mēs garantējam jūsu nāk šeit, lai iegādātos mūsu produkciju.Kāda iemesla dēļ jūs neesat apmierināts ar pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt atsauksmi, vai atvērt strīdu. Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu.Ja produkti nav tāds pats kā mūsu apraksts vai ir bojātas tranzītā, lūdzu, skaidri fotogrāfijas 7 dienu laikā pēc saņemšanas un nosūtīšanas fotogrāfijas.Mēs sniegs jums kompensācijas vai nomaiņa pēc tam, kad mēs atbilst šim.

Par Atsauksmes

Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, mēs ļoti novērtējam, ka, tāpēc, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs ceram, ka jums dos mums ★★★★★ atsauksmes.

Tagi: 1972. gada tshirt, dzimtā akmens auskari, taisnstūrveida akmens auskari, leģenda ir dzimusi, moderns akmens auskari, augusts meitene, drukāt akmens auskari, augusts birthstone kaklarota, resun akmens auskari, Augusts Birthstone
Materiāls Metāla
Auskari Tips Piliens Auskari
Sods vai Modes Modes
Dzimums SIEVIETES
Vienuma Tips Auskari
Stils Etniskās
Formas\raksts KĀRTA
Metālu Tips cinka Sakausējums

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti