Izpārdošana

€6.32

€7.71

Spilvens Gadījumā Ziemeļvalstu Mūsdienu Mājas Dekoru Ar Šūtām Plūksnām Pušķis Maroka Dzeltena Spilvena Dekoratīvā Spilvendrāna

Pievienot atsauksmi

Specifikācijas:

Materiāls: Kokvilna

Krāsa: kā attēlā izstāde

Tips: ar Šūtām plūksnām spilvendrāna

Izmērs: Spilvendrāna 45*45cm; viduklis spilvendrāna 30*50cm

Izcelsmes vieta: Ķīna

Komplektā ietilpst: 1 spilvendrāna

Piezīmes:

1. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet, kļūdas par 1-3cm.

2. Sakarā ar dažādiem indikatoriem un atšķirīgām apgaismojums, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.paldies par sapratni.

Apraksts:

1. Var ne tikai izrotāt dīvāna, bet arī nodrošina ērtas mājas atmosfēru katram klientam.

2. Augstas kvalitātes materiāliem, ērti pieskarties, ādas lietojams un videi draudzīgs, elpojošs audumi, kas liek jums justies ļoti ērti, ja jums miega un atpūtas.Tā ir ļoti piemērota, lai izdaiļot jūsu mājās un padarīt savu dzīvi vairāk elegants un ērts.

3. Slēpta rāvējslēdzēja aizdari, elastīga rāvējslēdzēja, vairāk vienmērīgu, stipru, praktisku un skaistu.Šīs spilvendrānas ir viegli noņemt, viegli lietot un tīrīt, un ērtāk.

4. Piemērots automašīnas, gultas, dīvāni, sēdekļi, dīvāni, soli, utt.Viesistabas, guļamistabas, puses, kāzas, biroji, kafejnīcas, utt.ir visas labas dekorācijas.Ikviens var baudīt skaistu istabu ar šiem cute spilveni.

5. Krāsas spilvendrāna neizbalē laika gaitā, mašīnu mazgāt aukstā ūdenī.Mēs iesakām mazgāšanu un žāvēšanu, pirms pirmās lietošanas, un regulāri mazgāt lietošanas laikā, lai saglabātu to tīru.

Tagi: raibs rīks, kustuv spilvena segums, bohemian mest spilvens, boho spilvendrāna, maska maroka, auduma spilveni gadījumā, Ziemeļvalstu, gadījumā spilvens, mūsdienu dekori spilvendrānā, spilvena gadījumā māksla
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modelis Tips Raibs
Izmantošana Mājas
raksts IESPIESTS
Stils Sarža
Neķītrs Attēlu No
Iezīme Eco-Friendly
Pakāpe A Kategorijas
Seksuāli Divdomīgs No
Materiāls Poliestera / Kokvilnas
Technics Austs
Veids Dekoratīvas Spilvendrānas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti