Izpārdošana

€9.02

€11.86

Dabisku Koka DIY Par Kadru Audekla Glezna, Plakāti, Fotogrāfijas, Bildes, Viegli Montēt pie Sienas Rāmis Custom Frame Longlife Koka

Pievienot atsauksmi

PIEZĪME:

1 .M ake pārliecināts, ka jūsu glezna ar 3cm malas ekstra, es domāju audekla izmērs ir vairāk nekā koka rāmja izmērs 6cm vismaz.

2. Ja jums ir nepieciešama citu izmēru, lūdzu, contect mums, lai pielāgotu jebkura izmēra.

3. Tas ir tikai koka rāmis bez krāsošanas.

Ja jūs vēlaties lielāka izmēra, lūdzu, contect mums.

Iepakojums saraksts :

1. Četras masīvkoka strēmeles (egle, double-sided adhesive, koka sloksnes, lentes izmērs: 1.3 cm*3cm* garums);

2. Četrus atpakaļ ieliktņiem;

3. Četras Stūra naglas;

4. Divām sienām bez naglām.

5. Viena melna vīt un divas mazas skrūvītes.

Mēs esam ražotājs, audekls izdrukas un Eļļas Glezna ar rāmi Yiwu City, Zhejiang Province, Ķīna.Mūsu ražotne ir profesionālu kadru, krāsošana kokapstrādes iekārtu ražošanas, naudas sodu meistarība.Importēto koksni izmanto, un woodis žāvēti ar fēnu, pirms novadīšanas, bez liekšanas vai deformācijas.Atzinīgi novērtējuši pašmāju un ārvalstu lietotājiem.

Priekšrocības žurnāli ir dabīgas un videi draudzīgs, nav toksisks un nekaitīgs; mīnuss ir tas, ka ir grūti, lai izvairītos no koka zari, nelielas plaisas vai nelielas spraugas, un tiem, kas tiecas sasniegt pilnību ir rūpīgi kārtībā.

Pulcēšanās vieta:

1) Pre-lai kalibrētu nostāja, koka sloksnes, lentes uz muguras audekls (malas loka ir vērsts uz iekšu, tas ir, izdarīt sirds), un ielīmējiet to vienu reizi, lai izvairītos no nojaukt atkārtoti uzlīmēšanu.

2) Pēc tam, kad rāmis ir salikts.Izmantot jūsu plaukstas berzēt un atpakaļ uz četrām pusēm rāmi, tā, ka audekls der snugly uz četrām pusēm, tad atpakaļ ieliktņiem. 3) Uzstādīt četrus atpakaļ, sveces, lietot pat ir spēkā, don ' t die, tā, lai nesabojātu audekla.Montāžas process displejs:

Citi montāžas detaļas:

Pircējs parādīt:

Visi iepakojuma tiks piegādāti ar izsekošanas Skaits 1~3 darba dienu laikā (Īsu apstrādes laiku un bezmaksas piegāde) , ePacket un Ķīnas ziņu gaisa pasts ir mūsu noklusēto pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs vēlaties express piegādi.

Piezīme:

- Lūdzu pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza vai pilnīga pirms vietu secību;

- Paredzamo piegādes datēts ietekmēs muitas, laika apstākļi utt., dažreiz tas var aizņemt nedaudz ilgāku laiku, lai saņemtu paku, lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu savu pasūtījumu aizsardzības laiku;

Ja jums ir kāds cits prasība, lūdzu, paziņojiet mums!

1 Pozitīvas Atsauksmes (5 zvaigznes) ir ļoti svarīgi, lai mums, lūdzu, padomā divreiz, pirms došanās atsauksmes.

2 Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj neitrālu (3 sākas) vai negatīva (1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, un, lūdzu, uzticieties mums!

Ja jūs neesat apmierināts ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvu atgriezenisko saiti, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas.Negatīvu vērtējumu, nevar atrisināt visas problēmas.

Tagi: iet foto rāmis, rāmis foto sienas, kubikmetru foto rāmis, foto rāmis, rāmis pictur, dekoru koka rāmja, alus pulkstenis, plakātu sienas, attēlu sveķi koka rāmis, rāmja koka
Jūsu izmērs Contect mums
Modeļa Numurs PW001
Stils DIY Koka Rāmis
Iepakojuma Tips Multi-rāmja
Materiāls Koka
Veids Glezna Rāmī
Forma Taisnstūra
Salikt Viegli montēt
Pieteikums Eļļas Glezna, Gleznas, Glezniecība, Plakāti, Bildes...
Augstas Kvalitātes Lētāka Cena
Rāmja Izmērs 1.3 cm*3cm* garums
Izmērs Customizable
ar picture atmiņas karte No

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti