Izpārdošana

€22.78

€26.49

Mini Kabatas Printeri Termiskās Bluetooth Kļūdu DIY Tipa Interaktīvās Apmācības Dokumenti, Bildes, vizītkartes Mācīties Piezīmes

Pievienot atsauksmi

Krāsa: balts/zaļš, balts/rozā

Materiāls: ABS

Savienojuma metode: Bluetooth BLE4.0

Drukāšanas parametri: 200DPI

Akumulatora kapacitāte: built-in 1000mAh litija akumulators

Uzlādes ports: 5V-Micro USB

Tipogrāfijas papīrs: balts 57*30mm

Izšķirtspēja: 200dpi

Drukāšanas metode: siltuma inkless melnā un baltā drukāšanas

Funkcijas: rakstīt sarakstus, tipu dokumentus, tipa bildes, tipa vizītkartes, ierakstiet nepareizi jautājumiem, tipa web lapas, mācīties Ķīniešu, mācīties svešvalodas, tipa fine print, post-tā atzīmē, spēlēt norāda, Bluetooth

Neto svars: 206g

Bruto svars: 243g

Produkta izmērs: 11*8*3.5 cm

Iepakojuma lielums: 15.3*10.7*4.4 cm

Iepakošanas metode: boxed

1. Bluetooth Printeri: Tas ir bluetooth bezvadu termisko printeri, baltās un melnās tipogrāfijas, nulles tintes tehnoloģija, kas nav par pricy tonera vai drukāšanas materiāliem.Ietaupiet laiku, jo ar roku rakstītas piezīmes, palīdzēt mācīties, uzlabot mācību efektivitāti, druka ar ātrumu 10 mm/s, nepareizi jautājumi vairs nav pārblīvēta, un mācīšanās ir noteikumi.

2. Multi-funkcijas: Ar šo bluetooth printeri, jūs varat to izmantot, lai ieraksta savā dienasgrāmatā, vai sākt DIY kuģi.Arī izmantota, lai drukātu mācību materiāli nepareizi jautājumus, lai palīdzētu bērniem mācīties labāk.

3. Teksta Atpazīšanas Tehnoloģija: Šis kabatas printeri, kas atbalsta tēma meklēšanu, teksta atpazīšana, un ielādes tehnoloģijas, kas palīdz bērniem, lai uzņemtu attēlus un augšupielādēt jautājumi par sīku jautājumu atbildes.

4. Viegli Pārvadāt: Izmērs: 8*3.5*11CM.Tipogrāfijas Papīrs: 57X30mm / 2.2 x 1.2(Nepieciešams iegādāties oriģinālu drukas papīra viegli nomaiņa).Akumulatora Kapacitāte: 1000 mAh.

5. Ideāls Dāvanas: Šī 200dpi termoprinteri var dot jums pavisam jaunu drukāt attēlu un teksta pieredzi.Viegli lietot un pārnēsāt, jūs varat izmantot šo printeri kā dāvanas jūsu bērniem, lai palīdzētu savu studiju.

1 X Mini Termoprinteris

1 Rullis Drukas Papīra

1 X USB Kabelis

{Apraksts}

{Funkcijas}

{Iepakojumu sarakstu}

{Attēli}

Tagi: portabl printeri, mini printeri, textil lentu printeri, printera, hp, piezīme lapiņas, bluetooth printeri termālās, karšu printeri pvc, uv druka, tintes pvc kartes printeri
Abpusēja Drukāšana No
Interfeisa Tips Bluetooth
Modeļa Numurs Mini Termoprinteris
Sertifikācija CE
Maks. Rezolūcija 203dpi
Papīra Padeves Režīms rokasgrāmata
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Pieteikums Personas Darbu Vadīšana
Veids Printera Lente
Uzlādes ports
Max Papīra Izmērs A8
Zīmola Nosaukums Cewaal
Drukāšanas Ātrums 20ppm
Atbalsta Tīkla Drukas Bezvadu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti