Izpārdošana

€6.41

€9.15

Stikla Burkas Aizvākotās Kārbas ar Vāku Virtuves Pārtikas Uzglabāšanas Pudeles Mūrnieks, Garšvielu Trauciņš Konfektes, Uzglabāšana, bankas Tējas Kaste Virtuves Glabāšanas, Var

Pievienot atsauksmi

NR.:19111903263954162

Svars:1000 g

Laipni Atgādinājums

1.Par Ražošanu

Visas productsin mūsu veikalā veida šaušanas factory direct.tur ir detailssize,krāsu un citu informāciju attiecībā uz ražošanas informāciju.lūdzu, pievērsiet uzmanību.Visas preču noliktavā,jūs varat veikt pasūtījumus.

2.Par Kuģošanas

Mēs nosūtīsim yourorder veic 24 stundu laikā pēc jūsu maksājumu,sūtījumu, var izsekot in3-10 dienu laikā pēc tam, kad krava.

3.Par Krāsu

Mūsu Bildes arereal produktu šaut,bet, ņemot vērā dažādus apgaismojuma un displejs,natūrā andpictures var būt nelielas krāsu atšķirības,ceru, ka jūs zināt un saprast.

4.Par Iepakojumu

Mēs izmantosim safepackage,bet, ja preces bojātas ceļā,lūdzu, sazinieties ar mums ietvaros 24 stundām pēc tam, kad saņēmusi sūtījumu,mēs to atrisinātu.

5.Sazinieties Ar Mums

Ja jums ir anyproblem ,lūdzu, sazinieties ar mums ar E-nagu,Trademanager,Whatsapp,WeChat.

6.Par Vairumtirdzniecības

Mums ir mostpopular darbiem un konkurētspējīgāko cenu,mūsu klientiem visā theworld.Laipni lūdzam vairumtirdzniecība,lūdzu, sazinieties ar mums sniegs jums labu produktu andprice.

Tagi: jar tetovējums, stikla burkā mini, par garšvielu trauciņu, stikla stock pot, kastes stikla virtuves, pagriezt spice jar, edison mūrnieks jar, Jar, stikla burkā spice, stikla burkā vāku
Iepakojums 1
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Stikla
Izmērs M
Iezīme Eco-Friendly
Garšvielas Konteineru stili VĀCIŅU
Veids Uzglabāšanas Pudeles & Burkas
Izmantošana Dažādi
Jauda 350ml
Modeļa Numurs 19111903263954162

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti