Izpārdošana

€2.19

€3.78

500 Loksnes Pārtikas Lipīgs Rīsi Grāmatā Praktisko Konfektes Cukura Pārklājumu Ietinamais Papīrs Nuga Pārtikas Papīrs Caurspīdīga Konfektes Wrapper

Pievienot atsauksmi

100% Pavisam Jaunu Daudzums:500pcs/komplekts Materiāls:Lipīgs rīsi Krāsa:Balta Izmērs:Lipīgs rīsi Papīra Izmērs: 8x6.5cm Konversija:1cm=0.39 collas /1 inch =2.54 cm Paziņojums: 1. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes. 2. Lūdzu atļaut 0.5-2 cm atšķirības, manuāla mērīšana. 3. Paldies par jūsu laipni izpratni.

1. Krievijas/ Ukrainas/ Baltkrievijas pircēji, Lūdzu, uzrakstiet savu Vārdu un uzvārdu , tad mēs varam nosūtīt savu pasūtījumu.

2. Par Vairumtirdzniecības , mēs piedāvājam atlaides vai express shipping, Piemēram, DHL, EMS.

3. Par Nometiet Kuģniecības , mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums. ( Bez cenu tag, Ne uzņēmuma nosaukums )

4. Ja jums ir liela apjoma pasūtījumu, jūs varētu darīt piliens kuģniecības šeit.

GRĀMATZĪMI veikalā, pēc tam iegādāties vienumus, kurus vēlaties iegādāties, saņemsiet 2%-3% citas atlaides.Kā es varu izsekot manu sūtījumu ?

Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis ?Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu.

1) Jūsu Pozitīvās atsauksmes ir atslēga uz mūsu uzņēmumu panākumiem.Mēs lūdzam jūs varētu veikt vienu sekundi, lai mūs atstāj pozitīvu atgriezenisko saiti ar kopējo Detalizētu Pārdošanas Reitings (DSR) 5. Mēs pateicamies jums iepriekš par jūsu laiku, un patiesi ceru, ka jums ir apmierināti ar savu pirkumu un mūsu pakalpojumu.

Ja jūs neapmierina jūsu darījums:

2) Lūdzu, sazinieties ar mums tieši pirms iziešanas uz Neitrālu vai Negatīvu atgriezenisko saiti, jo mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu problēmu, lai jūsu apmierinātību.Atvērt strīdu nav labākais veids, kā tikt galā ar problēmu.Komunikācija bieži vien ir galvenais, lai atrisinātu problēmas.

Tagi: lipīgs rīsi papīra, pelnrušķīte kleitu balli, jutos hairband, Babygirl, rīsu papīrs nuga, bērnu kažokādas galvas stīpa, Pārtikas Papīrs, lipīgs rīsi, kaķu meitene galvas stīpa, candy pārtikas
Godu Mātes Diena
Skaits, Gab 500
Modeļa Numurs 001
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
raksts Tīrtoņa Krāsu
Materiāls Lipīga rīsu papīra

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti