Izpārdošana

€13.16

€19.94

Zomei IS 72 720 nm IR72 INFRASARKANO FILTRU DSLR, SLR kameras objektīva filtru 52mm 58mm 72mm 77mm

Pievienot atsauksmi

zomei IS 72 720 nm IR72 INFRASARKANO FILTRU DSLR, SLR kameras objektīva filtru 52mm 58mm 72mm 77mm

Kā izvēlēties dažādu infrasarkano staru filtri, dažādi gaismas avots?

680nm iekštelpu un vāja Ēnu izmantošanu.

720nm iekštelpu un vājas gaismas izmantošanu.

760nm par apmācies āra tumsai un spilgtumu telpās.

850nm iekštelpu un vājš, apmācies āra gaismas.

950nm āra un spēcīgu gaismu,piemēram, vasaras laikā.

Piezīme:

Lūdzu, iestatiet pielāgotu baltās krāsas balanss jūsu kameru.Veids, kā noteikt dažādas kameras var atšķirties,lūdzu, pārbaudiet savu roku.

Ekspozīcijas laiks ir salīdzinoši ilgs, izmantojot INFRASARKANO staru filtru, statīvu, noteikti ir nepieciešams šo situāciju.Mēs arī iesakām jums izmantot kabeli, atbrīvošanas gadījumā kratīšanas notiek.

Kopējās problēmas IS filtri

Karstie punkti

Tīklāji ir samērā izplatīta problēma, izmantojot infrasarkano savienojumu.Tas ir saistīts ar iekšējo atstarojot gaismu iekšā objektīvs.Normālā lēcas ir pārklātas mucās absorbēt gaismu, bet šie pārklājumi ne vienmēr strādā infrasarkano staru, kas rada šīs problēmas.

Risinājums:

1.Karstajiem bieži var novērst, izmainot diafragmas atvērumu.

2.Karstajiem rodas visbiežāk un tā paša veida šaušanas leņķiem, kas izraisa objektīva uzliesmojumu.Šajā gadījumā karstajiem parasti var izvairīties, izmantojot šaušanas attālumā no spilgtas gaismas avotiem.

Iedarbība:

Par pārvērš kameras ekspozīcijas metru joprojām strādā, pamatojoties uz redzamo gaismu.Tas reizēm var izraisīt dažus-ar vai vairāk darījumu, jo uz redzamās gaismas un infrasarkano staru aina var būt pati.

Komplektā ietilpst:

STIKLA Centrālās X-Ray Filtrs *1

Atgriešanās Apraksts: Art nestrādāt?Jums tas nepatīk?Jums nav nepieciešams to vairāk?Ka nav problēmu, jūs varat sazināties ar mums atgriezt preci Klientu Dienests: 1:Negatīvas atsauksmes, un gadījumā, ja nevar atrisināt problēmu,ja pakete joprojām nevaru ierasties vai preci, kas nav darba arī, lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi,mēs galā ar problēmu ASAP. 2: Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums ziņu,Mēs atbildes uz jūsu jautājumiem 24 stundu laikā.(Brīvdienās un Svētku dienās būs 48 stundas) 3: Visas mūsu preci Nodrošinām 1 gada garantiju.

Tagi: gadījumā, ja filtrs, filtra zomei, is infrasarkanais filtrs, nikon p1000, filtra is, 58mm filtru, lādētājs gba, filtra len, regulējams infrasarkano (is filtrs, gaisa filtru 58mm
Zīmola Nosaukums Zomei
Iepakojums
Veids IS Filtrs
Modeļa Numurs 58mm

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti