Izpārdošana

€13.03

€20.06

Cloudstyle 2020 " Jaunā Vīriešu Polo Krekls Mens Casual Īsām Piedurknēm Dzeltens Polo Krekls Vīriešu Streetwear Plus Lieluma 7XL

Pievienot atsauksmi

Izmēri

Produkta Attēls

Kuģniecības Laiks

Ir daudzi maksājumu metodes, piemēram, Kredītkartes,Visa Grupa Pārvedumi,Webmoney un tā tālāk ,jūs varat izvēlēties vienu, kas jums preferl.

Jūsu maksājumu, notiks Dizainadienas.lv ,mēs saņemam to līdz brīdim, kad pasūtījums ir apstiprināt saņēmis.

1.Mēs parasti izmanto ePacket vai Dizainadienas.lv Standarta Kuģniecības,jums var arī maksāt papildu kuģniecības izmaksas express dhipping DHL.

2.Mēs kuģis secībā pēc pasūtījuma adresi,lūdzu, apstiprināt adresi, pirms maksājumu.

3.Parasti tas maksās nedēļu uz kuģa, lai ārā ,tad mēs sniegsim jums izsekošanas numuru.

4.Jūs varat sazināties ar mums, lai pārbaudītu shippment vai pagarināt piegādes datumu.

1.Ja tas ir nevis kvantitāte jautājumu(kā izvēloties nepareizu izmēru,tas nepatīk un tā tālāk),jūs varat atgriezties to mums provding atpakaļ izsekošanas numuru ,mēs atmaksāsim jums, kā mēs to saņemt.

2.Ja tas ir kvantitātes jautājums(kā postenis ir bojāts ,nepareizi vienumus un tā tālāk),jūs varat sazināties ar mums un mēs jums atmaksāsim.

1.Jūsu pozitīvās atsauksmes ir imfortant ar mums ,lūdzu, veltiet dažas minūtes, lai atstātu labas atsauksmes, ja jums ir satisfired ar mūsu produktu.

2.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms aiziešanas netural vai neigtive atsauksmes,mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu jūsu problēmu,paldies.

Tagi: auto civic, nissan sejsegu, Polo, bmw e36 durvju panelis, 3d ārējie, audi b7, audi b8, displeja skoda octavia, iespējams autobusu dekoderi volvo, 8p audi
Zīmola Nosaukums Cloudstyle
Krāsu Stils Cietie
Apdare NAV
Piedurknes Garums(cm) Īss
PRODUKTA NUMURS 3DA9PL039
Vienuma Tips topi
Iezīme Elpojošs
Topi Tips Polo
Stils Ikdienas
Izmērs S-7XL
Modelis Tips Raksturs
Veids Regulāri
Materiāls Spandex
Dzimums Vīrieši, Sievietes

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti