Izpārdošana

€3.49

€4.93

Rhinestone Nerūsējošā Tērauda Vīriešu Pirksta Gredzenu, Antīkā Zelta Krāsā Saderināšanās Vīriešu Luksusa Kāzu Jewerly Gredzeni, Rotas Masculina

Pievienot atsauksmi

Mēs varētu piedāvāt bezmaksas ekspress piegāde, ja tu veic lielāko pasūtījumu

Šādu piegādes laiku iepakojumā: Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus---- 16 - 60 darba dienās Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu-- 10-45 darba dienu laikā E-Packet--- 5-25 darba dienu laikā EMS---5-12 darba dienu laikā DHL/Fedex/UPS/TNT----3-10 darba dienas

laipni lūgti mūsu Yeah Krelles veikals

Uzmanību

1.Par Krāsu

Mūsu Bildes ir īstas produktu šaut,bet, ņemot vērā dažādus apgaismojuma un displejs,natūrā un attēli var būt nelielas krāsu atšķirības,ceru, ka jūs zināt un saprast.

2.Par Iepakojumu

Mēs izmantosim drošas paketi,bet, ja preces bojātas ceļā,lūdzu, sazinieties ar mums ietvaros 24 stundām pēc tam, kad saņēmusi sūtījumu,mēs to atrisinātu.

3.Par Vairumtirdzniecības

Mēs esam populārākajiem darbiem un konkurētspējīgāko cenu,mūsu klientiem visā pasaulē.Laipni lūdzam vairumtirdzniecība,lūdzu, sazinieties ar mums sniegs jums labu produktu un cenu.Kā pasūtīt

Lūdzu, izmantojiet IEPIRKUMU GROZU veikt pasūtījumu par vairāk nekā vienu vienumu, Noklikšķiniet uz Pievienot Grozam , kad visas vienības ir pievienots jūsu iepirkumu grozā, noklikšķiniet uz Skatīt Iepirkumu Grozs Pirkt no šī pārdevēja , tad jāmaksā.sazinieties ar mums

Cienījamie klienti, paldies, ka apmeklējāt, ja jums ir dažas izmeklēšanu vai jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, izmantojot Dizainadienas.lv ziņu, mēs parasti atbildi uz jums 24 stundu laikā.

Paziņojums: Ja jums ziņu mums uz svētdienu, vai mūsu tiesību brīvdienas, atbilde var būt par vēlu, mēs atbildētu jums, cik ātri vien pēc tam, kad mēs strādājam, mēs augsti novērtējam jūsu pacietību un sadarbību.

Biroja Atrašanās Vieta: GuangZhou, Ķīna.

Darba Laiks: 9:30 am---6:30 pm (GMT+8) , Mondy---sestdiena.

Maksājuma veids

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesā DARĪJUMA.Ja jūs nezināt, kā samaksāt naudu,

Lūdzu, skatiet saiti

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums.

Piezīme: Ja jūs esat nolēmis iegādāties šo preci, lūdzu, pievērsiet cik drīz vien iespējams, lai mēs varam nosūtīt jums ātrāk.

Atgriezties & Kompensācijas

1. Ja jūs esat neapmierināts ar mūsu preces jūs varat pieteikties, lai atgrieztos vai atmaksāšanu 7 dienu laikā pēc tam, kad esat preču saņemšanas.

2. Ja preces jums ir receiveing nav pati kā apraksts vai ir kādi kvalitātes problēmu, lūdzu, sniedziet pierādījumus, pēc mūsu apstiprinājuma, jums ir atļauts, lai būtu pamatotas kompensācijas vai atpakaļ uz apmaiņu.

piegāde

Visus pasūtījumus parasti var tikt nosūtīti robežās 3-7 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs saņēmām jūsu maksājumu, un pēc tam piedāvāt izsekošanas NĒ.

Tagi: kaķi tre, gadījumā, gpr, buggy gt, nad c320, grupa z66, zvani nl, kūka 8cm, vairākums geju, gadījumā g72
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
191217112957 737433
Saderība Visi Saderīgie
Stils Classic
Vienuma Tips Gredzeni
Metālu Tips Nerūsējošā Tērauda
Modeļa Numurs 191217112957
Funkcijas NAV
Formas\raksts Attēls
Ietekme dažādu izmēru izvēle
Zīmola Nosaukums YYW
Gredzeni Tips Kāzu Joslās
Materiāls Rhinestone
Dzimums VĪRIEŠI
Iestatīšanas Veids NAV
Sods vai Modes Modes
Godu Iesaistīšanās
Virsmas Platums 19mm

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti