Izpārdošana

€83.16

Top Luksusa Kāzu Fons 3x6M(10ftx20ft) Sudraba Violeta Vizuļi Puse Fona Aizkars Posmā, Kāzu Dekorēšana Bezmaksas UPS

Pievienot atsauksmi

Express bezmaksas piegāde Jaunu Dizainu Kāzu Fona Aizkars ar Swags PĀRDOŠANAI Js-028

Dizainu Beige 02# (Vai citas krāsas) + KRĀSA #( 01-70) + Sudraba Vizuļi(Vai zelta , zils, fushia, sarkans vizuļi....)

Ja nepieciešams, pielāgot, lūdzu, atstājiet mums šo krāsu mainīt.mēs dos jums.

Skatīt zemāk krāsu diagrammas 01-70#

1. Ja jums ir nepieciešams iegādāties kāzu objektu un izvēlēties Express shipping, lūdzu, mēģiniet vislabāk veikt pasūtījumu, 2 nedēļas iepriekš, lai nozvejas puse dienas;

Ja laika nav daudz, un lūdzu, apstipriniet ar mums, vispirms, pirms izdarīt pasūtījumu, paldies.

2. Ja kopējā summa sasniedz 200USD, mēs centīsimies labākais kuģis savu sūtījumu DHL, EMS, UPS, TNT, FEDEX vai Profesionālās Aviokompāniju BEZMAKSAS PIEGĀDE, kas var sasniegt jo 4-8 dienas. ( tas ir, lai lielākā daļa valstu, dažas valstis ir nepieciešams pievienot mazliet vairāk naudas)

3. Ja jums nav apmierināts ar produktu, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms pirms strīdu, mēs centīsimies mūsu labāko jums palīdzēt šeit.

4. Mēs arī Konteineru pārvadājumu Pasūtījumu aizjūras klientiem, ja jums ir interese jebkādus priekšmetus, laipni mūs informēt.

ATZĪMĒJA:

Cienījamie pls atstāt mums ziņu.Mēs varam pielāgot jebkuru krāsu jums.Šī ir jau gatavas kāzu fona aizkars, kas ir labi kroku un apstrādāti augšējās malas, lai izmantot ar standarta fona stāv vai lieljaudas caurules un aizkaru sistēmas.Aizkaru arī ir tie uz augšējās malas, lai pievienotu swags.To var izmantot, lai rotā kāzu fons, kāzu norises vietas, vai vienkārši draping vai nodalot jebkuru telpu.Šis fons nodrošina labāko elastīgs risinājums, lai kāzu dekoratoru, kā jums nav nepieciešams iegādāties jaunu katru reizi.Tas ir arī izturīgs, lai lietotu atkal un atkal uz ilgu laiku.Aizkari ir viegli pievienot aizkaru, izmantojot to, kas ir vienkāršs un nepieciešams ļoti maz laika.Materiāls: Likra, zīda taffta materiāls Stils: Kroku KRĀSAS: Mēs varam pielāgot JEBKURU KRĀSU jums.Ja nepieciešams, lūdzu, atstājiet mums kādu krāsu ziņu.Paldies!!!

MŪSU KRĀSU DIAGRAMMĀ:

Tagi: kvadrātveida kāzu posms, aizkaru fonu, acs sequin aizkaru, elegants kāzu skatuves fons, gadījumā sienu, aizkaru plastmasas, mirdzumu sienas, audumu, aizkaru sequin, puse aizkaru zemniecisks, aizkaru sequin
Zīmola Nosaukums FANTASTISKA IDEJA
Modeļa Numurs 3x3 3x6
Materiāls satīna materiāls
raksts Tīrtoņa Krāsu
Godu jaunais gads

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti