Izpārdošana

€12.21

€13.27

LCD Displejs Automātiskā Inteliģentās Elektroniskās Dārza Ūdens Taimeris Gumijas Apūdeņošanas Sprinkleru Vadības Starplikas Dizainu, Laistīšanas Taimeris

Pievienot atsauksmi

Apraksts:

Šo automātisko elektronisko apūdeņošanas taimeris ir ļoti izmantošanu laistīšanai dārza mājas stādīšanas īpaši piemērots cilvēkiem, kas nav mājās, vai arī pārāk aizņemts, lai rūpētos par savu ģimeni, dārzs.Multiprogram var iestatīt, lai jūsu dažādas prasības.Praktiski produktu par labu cenu, vērts iegādāties.

Funkcijas:

Galvenokārt pieņem kvalitātes plastmasas, gumijas starplikas dizainu,hermētiskam un cieši plombēšana, nodiluma izturīgs un antikorozijas.Izturīgs, lai izmantotu!

Saprātīga ziedi laistīšanas taimeris, automātiska programmējamo laistīšanas laiks, standarta pulksteņa laiku.Jūs varat iestatīt laistīšanas laiks, lai jūsu dārza, kad neesat mājās.

Dažādas programmas, kas paredzētas dažādām vajadzībām: vienā programmas, multiprogram, regulāri, cikls, programmas uz vienu dienu, programma daudzas dienas.Un programma var tikt uzstādīts kā jūsu prasībām.

Noderīgi un praktiski kontroles apūdeņošanas sistēmas, iekšējā jomā, patīk ģimenes dārza, jumta dārzu, zālāju, balkona, pagalmā utt.

Specifikācijas:

kondicionēšana: 100% pavisam jaunu

Materiāls: Plastmasa

Galvenā Krāsa: Zaļa tik Attēlu

Ūdens Pieslēgums: 21mm (0.8) pieskarieties ar 26,5 mm (1) diegi

Gadījumā Šļūtenes Savienojums: 13mm (1/2) - Piemērots visiem zināms, plug-in sistēmas (Šļūtene nav iekļauts)

Apūdeņošanas Laiks: īsākais 1 min, garāko 9 stundas un 59 min

Piemērots Ūdens Spiediens: 200~600KPA

Piemērots Ūdens Temperatūra: 0~40℃

Apūdeņošanas Vidējā: Skaidrs, Svaigs Ūdens

Pārslēgšanās: Automātiskā, Manuālā

Jauda: 1.5 V AAA Izmēra Baterijas x 2 (Nav iekļautas)

Izmērs: Apm. 9.8 cm x 16,5 cm / 3.8 x 6.5

Iepakojuma Svars: 280g

Paketē iekļauts:

1 x Apūdeņošanas Taimeris + Aksesuāru, kā attēls (Nav iekļauts akumulators)

1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Piezīme:

1. Lūdzu atļaut 0~1 collu kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.Lūdzu, ņemiet reāla kā standarta.

Sūtījumu

Maksājuma

Mēs pieņemam Alipay, T/T, Western Union un Visa maksājumu.Izņemot Alipay, transform maksas ir klienta pusē.Lūdzu, pievērsiet pasūtījums 3 dienas, un mēs organizē sūtījumu, 1-2 dienas.Pēc Tam, Kad Pakalpojums

Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Dizainadienas.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.Atsauksmes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumus.Ja jums ir jebkādas problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: ts taimeris, sistēmas automātiskās laistīšanas, taimeris, igarden smart dārzs, pilienveida apūdeņošanas taimera uzstādīšana, taimeris irrig, sezonas dārza pārzinis, mindfulness dekori, dsq vīrietis, taimeris ūdens
Slēdža Tips Ac Pro
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs 20191121-dsq
Materiāls Plastmasas
Veids Dārza Ūdens Skaitītājus
Zīmola Nosaukums JOEKOL

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti