Izpārdošana

€8.19

€9.10

1/10 Panzer Apkalpes otrā pasaules KARA, otrā Pasaules Kara karavīru, Militāro priekšmetu, Sveķu Attēls Krūtis GK Nekrītots Nav krāsa

Pievienot atsauksmi

1:visi produkti, kas veikalā tiek pārdoti ar balto modeli, bez krāsa, nepieciešams pulēt, aerosola krāsu un apkopot.Krāsu attēlus jūs varat redzēt izmanto kā kontrasta sniegt savu atsauci krāsu.Lūdzu, neaizmirstiet pievērst uzmanību uz to.Uz visām precēm mūsu veikalā, ne krāsu, nesamontēti.

2:visiem produktiem, kas nav oriģinālajā iepakojumā, bez uzstādīšanas instrukcijas, nav fotogrāfijas. (prātā, aicinot pircējus izvēlēties rūpīgi)

3:pēc tam, kad, saņemot preci, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, tas ir pirmo reizi, mēs jums atrisināt problēmu, lai jūs, lūdzu, varat būt drošs.

4:ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, neaizmirstiet, lai dotu mums piecu zvaigžņu atzinību!Pateicos jums ļoti daudz,!

5:es esmu fanātisks modelis entuziasts sevi.Mēs saprotam jūsu vajadzības.Produktu skaits ir ierobežots.Ir daudz produktu, kas nav atbrīvots.Tātad, ja jums ir kādi pieprasījumu, lūdzu, sazinieties ar mums.Es ceru, ka mēs varam jums palīdzēt.

Tagi: sveķu skaitļi krūtis, panzer tvertne, 1 10 sveķu krūtis, lai ķīnas armija, 11 krūtis, sweeper rotaļlietas, sveķu attēls krūtis, vācu otrā pasaules kara, killerbody lc70, 16 karavīrs
Vienuma Tips Modelis
Lelles Tips Modelis
Brīdinājums Tās nav piemērotas cilvēkiem, kas ir jaunāki par 14 gadiem, un preces, kas ir nepieciešams, t
Vecums > 14 gadiem
krāsa Unpainted
Preču Atribūts Montāža
Mēroga 1/10
Zīmola Nosaukums ZXZ
Modeļa Numurs X-0089
stāvoklis Jo-Noliktavas Preces
Ar Animācijas Avots Dienvidkoreja
Forma Unassambled
Pabeigtības Pakāpi Pusfabrikāta
Mfg Sērijas Numurs Sveķu
Tēma Filmu un TV
Materiāls Sveķu
Dzimums Unisex
Tālvadības Pults No
Oriģinālā Iepakojumā No

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti