Izpārdošana

€2.71

€3.87

500Pcs/Soma 10 Izmēri Nagu Padomus francijas Zārku Viltus Nagus Pusi Segtu Nagus, Skaidrs,/Dabas Vienotas Formas Nagus Viltus Nagus

Pievienot atsauksmi

aizzīme:

Dažādi Izmēri: 500PCS Skaidru nagu padomus piedāvā 10 dažāda izmēra ar 50 naglas katra izmēra numurētas 1-10 individuāli, lai tie ērti izvēlēties vispiemērotāko izmēru, kas atbilst visām jūsu pirkstu.

Vienkārša Darbība: Viegli apdare, krāsu un piemērot un jauki, turot krāsu neatdalot vai streaking.Pārī krāsu un krāsains apdare,jūsu nagus varētu būt vairāk dabas.

Augstas Kvalitātes Materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes sintētisko sveķu materiāls.Nav toksiskas, Nav kaitējums, lai jūsu nagi vai struktūru un padara nagus izturīgs un dabas.

Vairākas programmas: Liels, lai gan profesionālu nagu speciālistu, vai nagu mākslas izglītojamo, piemērots nagu saloniem un DIY nail art mājās.

Ideāla dāvana: Brīnišķīga dāvana jūsu sievu, draudzeni, mammu vai māsu, un lielisks Puses/Kāzu/Kostīmu ball/Halloween/Ziemassvētku dāvanu.

Apraksts:

Materiāls: augstas kvalitātes sintētiskie sveķi

Uzglabāšanas laiks: 3 gadi

Daudzums: 500 gab. (50gab katra izmēra)

Piezīme:

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu,faktisko krāsu varbūt nedaudz atšķiras no attēla krāsu.

Lūdzu, ļauj 2-3cm atšķiras, jo manuāla mērīšana.

Iepakojuma saraksts

500pcs franču Nagu Padomi

Tagi: cz 75 zemapmetuma, dewitt nezāļu paklājiņš, dexp ts270 star, digitālo pildspalvu mazulis, dexp gadījumā ixion, rasas sildītājs 50cm, beigās galvu 21 atslēga, digitālā adatas, cz sapnis piekariņi
Veids Puse Nagu Padomi
Izmērs Varied Sizes French Nail Tip
Modeļa Numurs 500Pcs Sintētisko Sveķu Nagu Padomi
Zīmola Nosaukums Lanthome
Nagu Platums Nagu plāksteris
Daudzums 500 gab.
Pieteikums Pirkstu
Nagu Garums Nagu Art Padomi
Materiāls Sveķu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti