Izpārdošana

€6.43

€9.19

USB Apkures Segu Elektriskā Sasilšanu Apkures Lakatu, Mazgājami 1-3 Karstuma Iestatījumi Ar Laika Funkciju Apsildāmi Segu, Plecu Atpūsties

Pievienot atsauksmi

Funkcijas:

1. Enerģijas taupīšanas: Oglekļa šķiedras apkures materiāls, labu siltuma vadītspēju, uzsilda ātri pēc tam, kad tiek ievietota USB portu.Sildītājs daļa ir biezāka un siltuma izkliedi ir pat.

2. 3-līmenis regulējams, ar taimeris: Laiks) funkciju, un laiks ir 60, 90, 120 minūtes.Barošanas automātiski izslēdzas pēc paredzētā laika, novērstu negadījumus dēļ, aizmirstot, lai izslēgtu fotokameru. 3 līmeņi: augsts, vidējs un zems.

3. Multifunkcionāla elektriskā pleca soma: Ja strādā, aukstās ziemas, pakārt elektrisko paklāju uz jūsu pleciem, lai saglabātu ķermeņa siltumu.Arī kā ceļgalu balsts.

4. Ādai draudzīga materiāla, ar rokām mazgājami: Mīksts materiāls, pūkains, viņš matiem nav viegli nokrist, nav viegli izgaist.Lieliska nodilumizturība, viegli tīrāms, viegli nožūt.

5. Praktisks un ērts: Jūs varat segt jūsu ceļgaliem, wrap jūsu vidukļa, pakārt to uz jūsu pleciem, un izmantojiet spilveni, elektriskā apkure, spilveni, utt.lai apsildītu to.Drošs un videi draudzīgs: USB apkures šalle ir zemsprieguma un zemas enerģijas patēriņš, kas prasa DC5V, 4W.Spriegums mazāks nekā 36V ir droša sprieguma un nav bīstama elektriskās strāvas trieciena.

Specifikācija:

Barošanas veids: USB

Krāsa: melna/brūna

Materiāls: oglekļa šķiedras

Izmērs: aptuveni 45x80cm/ 80*65*3cm/ 150x120cm/150x70cm

Jauda: 4W/ 5-6w/ 85.W

Spriegums: 5V/12V/24V

Iepakojuma Saraksts:

1*USB Apkures Šalle

Tagi: balta sega silda, rudens virtuves, usb apsildāmā veste lakatu, elektriskā, mi apsildāmo segu, flaneļa sega silda, f siltā segā, siltuma pleca, sega sky, Gulta Sega, portatīvo apsildāmi šalle
Izmērs 80x45 cm
Iezīme Regulējama Temperatūra
Materiāls Kokvilnas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti