Izpārdošana

€5.39

€13.47

2020New Audio Video Capture Karte, HDMI, USB, USB 2.0 4K 1080P Ierakstīšana, Izmantojot Action Cam HD Live Spēļu Mācību Video Konferences

Pievienot atsauksmi

2020New Audio Video Capture Karte, HDMI, USB, USB 2.0 4K 1080P Ierakstīšana, Izmantojot Action Cam HD Live Spēļu Mācību Video Konferences

Aizzīmju Punktiem: 1、Augstas Izšķirtspējas 1080P video capture karte nodrošina ieejas maksimālā izšķirtspēja 3840x216060Hz, jauda maksimālā izšķirtspēja 1920x108060Hz.Uzreiz ierakstus 60 fps augstas izšķirtspējas video tieši cietajā diskā.Tā arī atbalsta 720p at 60fps.

2、Nav Vadītāja, kas Nepieciešama: Nav draiveris ir nepieciešams, lai šo capture karti, lai jūs varētu izmantot iebūvētās funkcijas pašreizējo programmatūras, lai iegūtu nevainojamu pieredzi.Tāpēc, ka ierīce ir saderīga ar lielāko daļu trešās puses programmatūru, tas var būt plug-and-play for Windows, Mac OS X un Linux.USB2.0 ātrgaitas pārraides ports padara to vieglāk, lai jūs varētu veikt reālā laika pārraidi par Raut, Youtube, par OBS, lai Potplayer un VLC.

3、Plug and Play: Nav vadītāja vai ārējo barošanas avotu ir nepieciešams.Spēli capture karte ir piemērota zema latentuma spēles un atbilst konferenču vajadzībām.Mazo izmēru sagūstīt karti, kas ved tieši uz USB kabeli, lai izvairītos no nevajadzīgi savienojumi.

4、Ekrāna Koplietošanas Sapulce: uzņemšanas karte ir ātrs, pazīstami un ekonomisks veids, kā koplietot saturu konferenču telpas un tiešsaistes sapulcēm.Pievienojiet prezentācijas bez programmatūras, vienkārši pieslēgt klēpjdatoru vai planšetdatoru, izmantojot HDMI, lai sāktu sūtīšanu.

5、HDMI Spēli Capture: Pamatojoties uz high-speed USB 2.0 tehnoloģiju, jūs varat uzņemt augstas izšķirtspējas HDMI video signāli signālu kanāls.Spēli capture karte ir piemērota ierīces ar HDMI izeju, piemēram, ierīci par PS4, par vienu, Wii U un Slēdzi.

Specifikācijas:

Nosaukums: USB 2.0 Capture Karti

HDMI izšķirtspēja: augstākā ievades var atbalstīt 4K

Video ievades formāts: 8/10/12-bitu krāsu dziļums

Video izejas režīms: YUV, par JPEG

Video izejas izšķirtspēja: maksimālā izejas izšķirtspēja ir 1080P

Atbalsts audio formāts: L-PCM

Ievades kabeļa garums: ≤15 metriem

Maksimālā darba strāva: 0.4 A/5 VDC

Darba temperatūras diapazons: (-10 līdz 55 ºc)

Ķermeņa izmērs: par 6.3*2.8*1.3 cm/2.48*1.10*0.51 jo

Krāsa: melna

Materiāls: ABS

Produkta izmērs: aptuveni 62x20x10 (mm)/2.44*0.79*0.39 jo

Neto svars: apmēram 10g

Iepakojuma Saraksts:

1*USB HDMI Capture Karti

1*CD

1*Lietošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: 4k action camera, mac usb video capture, usb av uzņemšanas, hdmi capture 4k tf, ios hdmi capture karti, hdv video capture karte, pielāgot hdmi, usb, renault captur, ati video karte, hd sdi usb
Zīmola Nosaukums Rondaful
Iepakojums
Modeļa Numurs 2020New Audio Video Capture Karte
Interfeisa Tips USB

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti