Izpārdošana

€24.52

€38.93

Siltumnīcefekta Smidzinātājs 6 mm, Interfeisa Pelēkā Atomizing sprauslu Lauksaimniecības Apūdeņošanas sistēmas Misting sprauslas, Dārza Ūdens aerosols, 500 Gab.

Pievienot atsauksmi

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes Krāsa: Pelēka un Melna Plastmasas Pelēks Dārza Miglas Sprauslu Ideāls apūdeņošanas jūsu ziedu, augu, zāliena, lauksaimniecība, villas, rūpniecības apūdeņošanas!Viegla uzstādīšana, ūdens taupīšanas sniegumu!Izturīgs un ilgs mūžs, ir plaši pieņemts lietotāji.Darba spiediens: 1.5-3.0 bar Plūsmas: 7.5-8.6 L/H Smidzināšanas rādiuss: 0.5-0.9 m Savienojuma izmērs: 6 mm Iepakojumā: 500 Gab. Ievērojiet, Tas ir manuāla mērīšana, var būt 1-2mm kļūdas.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Piegāde ◆ parasti Mēs kuģis savu pasūtījumu 48 stundu laikā pēc tam, kad saņemsim jūsu maksājumu.

◆ Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tas parasti aizņem 10-30 dienas pa pastu(Dizainadienas.lv Standard Shipping,epacket,ķīna post, gaisa pasts, utt.).

◆ Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: http://www.17track.net/zh-cn

◆ Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, bet jūs vēl joprojām neesat saņēmuši preci, lūdzu sazināties ar mums un mēs palīdzēsim jums, lai paplašinātu Aizsardzības pasūtījuma laika.

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus un mūsu pakalpojumiem, lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt positiver atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznēm. 2. Ja jums ir kādas problēmas,lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, lai iegūtu risinājumu.Mums ir izmēģināt mūsu labāko, lai jums palīdzētu.

Tagi: siltumnīcefekta ūdens, dūkoņa spray, dūkoņa smidzinātājs, pilienu šļūtenes, sprinkleru ūdens, pilienveida ūdens, dārza smidzinātājs, , apelsīnu atomizing uzgalis, hollyland, lauksaimniecības smidzinātājs
Nosaukums Pelēka Dārza Miglas Sprauslu
Modeļa Numurs 10004
Zīmola Nosaukums Sarunu Apmierināts
Spray rādiuss 0.5-0.9 metri
Sprinkleru Tips Smidzināšanas Uzgalis
Izmantošana Dārzi, Siltumnīcas Zālāja Apūdeņošanas Lauksaimniecības Apūdeņošanas
krāsa pelēks un melns
Plūsmas 7.5-8.6 L/H
Spiediens 1.5-3.0 bar
Veids Smidzinātāji
Savienojuma izmērs 6 mm

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti