Izpārdošana

€17.89

€23.54

13PCS Imitācijas Flīžu Uzlīmes 3D Ķieģeļu Kāpnes, Uzlīmes, Virtuves Decal Noņemams DIY Apdare Tapetes Decal Kāpnes Decoratio

Pievienot atsauksmi

13PCS Imitācijas Flīžu Uzlīmes 3D Ķieģeļu Kāpnes, Uzlīmes, Virtuves Decal Noņemams DIY Apdare Tapetes Decal Kāpnes Decoratio

Funkcijas:

❤ [Ļoti piemērots lietošanai virtuves backsplashes un kāpnēm]-Spilgts, reāli, skaisti iespiestas PVC flīžu decal uzlīmes, izskatās, ka reālu flīzes, skaists dizains, kāpnes, uzlīmes, spilgtās krāsās, mainīt izskatu kāpnes, virtuves, utt.Labs veids, kā padarīt jūsu mājas izskatās jauns.

❤ [Pārsteidzošu iezīmes, kas ir viegli uzstādīt un darbu]-To uzstādīšana ir vienkārša un ērta, tikai mizu un ielīmēt, kāpnes uzlīmes ir ļoti lipīga, bet, kad jūs noņemt to, tas neradīs kaitējumu jūsu sienas, jums vienkārši nepieciešams, lai aizstātu to Izraut, lai viegli pārvietotu jaunu decal flīžu uzlīmes.

❤ 【Silts Padomus un Instrukcijas] aicina-izmērs katra uzlīme ir 18 * 100cm / 7.09 "* 39.37", ko var izgriezt un ielīmēt saskaņā ar izmēru no jūsu pašu kāpnēm.

❤ Ir 13 uzlīmes katra kopa, mums ir arī dažādas modelis izvēli, jūs varat izvēlēties šablonu, ko vēlaties, pēc jūsu pašu izvēles.

❤Šis produkts, ir piemērots gludas un līdzenas virsmas, piemēram, stikla, keramikas flīzes, gludām sienām, koka virsmu, utt.

Produkta Apraksts:

Nosaukums: Kāpnes uzlīmes

Tips: Uzlīmes

Materiāls: Vides aizsardzības PVC

Viena gabala izmērs: 18 * 100cm / 7.09 "* 39.37"

Stils: kā parādīts attēlā

Piezīme: jūs saņemto satur 13, uzlīmes, jums ir nepieciešams, lai ielīmētu formas, kuru vēlaties.

Pakete Ietver:

1set/13pieces

Piezīmes:

1. Lūdzu atļaut 1-3 cm starpība, jo manuāla mērīšana un 3-5 g starpība starp dažādas krāsas.

2. Sakarā ar ekrāna starpība, krāsa var nedaudz atšķirties no tā, ko jūs sagaida, lūdzu, ļaujiet tai.

3. 1.00 cm=0.39"

Tagi: kāpņu uzlīme, māja, kāpņu, Kāpņu, 3d kāpņu uzlīme, kāpnes, uzlīmes, kāpnes, uzlīmes, stāvvadu kāpņu uzlīme, 3d kāpņu, dekori kāpņu, kāpnes
Specifikācija Multi-piece Package
Nosaukums kāpnes uzlīmes
Tēma Ainavas
Materiāls Vides Aizsardzības PVC
Stils Mūsdienu

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti