Izpārdošana

€18.57

€23.50

Piscifun Portatīvo Zvejas Līniju Taurētājs Vērpšanai Baitcasting Ruļļa Līnijas Spolēšanas Mašīnas Staciju Sistēmas Līnijas Spolētāja

Pievienot atsauksmi

Produkta Apraksts:

1. Produkta Svars: 0.25 kg.

2. Max turiet biezums: 6.5 cm.

Produkta Iespējas:

1.Visvairāk ir zvejnieks.Gudrs rīku, lai iekrautu savu spoli ar pīņu vai mono, vai darot vienkāršas lietas, piemēram, piesaisti a #6 zivju āķi, ko no pieredzes to sapīšanos, līnijas kombinē brīvs, utt.Ne vairāk, izmantojot zīmuli vai sievai, lai palīdzētu jums turiet spoli.

2.Patiesi labi būvēts kvalitātes uzcelta produktu.Līnijas Taurētājs darbojas lieliski gan plašas, gan šauras spoles.Nāk ar 3/8 gadā.izvadiem, var lieliski strādāt ar auklu spoles ( Mono / Pīt Līnija), kas ir ar mazāku diametru centrs caurumiem.

3.Vērpšanas Spolēm / Baitcaster Spoles Apmaiņas Virzienos: Pievelciet riteņa stiprinājums uz galu, kad likvidācijas a baitcater spole, zaudēt to, bet tinumu ir spinings un ļaujiet spolei spin ar rotoru.

4.Kompakts un viegls veikt Piscifun Līnijas Taurētājs portatīvo.Jūs varat veikt to nav svarīgi, kur jūs iet un saņemt to rokā jebkurā laikā, kamēr tas ir jūsu auto.Lūdzu, ņemiet vērā, ka Piscifun Spoles un auklas ir tikai spolētāja atsauci, tie nav iekļauti iepakojumā!

Pakete ietver:

1 x Zvejas Līniju Spolētājs

Piezīme: Zvejas spole un zvejas līniju foto nav iekļauti iepakojumā!

Tagi: vērpšanas svārki, mop pva, zivis līnijas taurētājs, 6000 spoles, zivis līnijas spolētājs, spole vējš, Spolei, spolei taurētājs, piscifun spole, nirt ruļļa pirksta uztin
Veids Zvejas Līniju Taurētājs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Plastmasas

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti