Izpārdošana

€63.25

€117.13

Zaļā 5 Ass MACH3 USB Interfeiss Valdes CNC Kustības Kontroles Kartes ar Rokas servo vadītāja

Pievienot atsauksmi

Zaļā 5 Ass MACH3 USB Interfeiss Valdes CNC Kustības Kontroles Kartes ar Rokas ratu

Iezīmes: Atbalsta dažādas versijas MACH3 programmatūru un atbalsta jaunāko versiju.Plaša ārējā sprieguma ievade, 12-24V, un anti-atpakaļgaitas funkciju.Visi signāli ir izolēti ar optisko diafragma, kas var būt pievienots avārijas stop, instrumentu iestatījumu, robežstāvoklis, 0 atgriešana utt.lai nodrošinātu datora drošību.Ieeja var būt saistītas ar mehānisku slēdzi vai tuvuma pāriet (parasti atvērts ar NPN).Vienvirziena optocoupler-izolētas, 0-10V analogā sprieguma izeja var kontrolēt inverter ievadi no 0-10V analog spriegumu uz vadības vārpstas ātrums.PWM izejas (5V līmenī), ja, kas var būt savienots ar vārpstu regulators kontrolē PWM.Noteikt, 4 izejas ports (5V līmenī), kas var būt saistīts ar photocoupler releja modulis, lai kontrolētu ūdens dzesēšana, smidzināšanas un tā tālāk.Maksimālais 100KHZ jauda uz ass, var būt saistīts ar kopējo anoda vai kopēju katodu, ievades līmenis ir 5V, stepper ar optocoupler ievades vai servo vadītāja (pulss + virzienā).Piedāvājam 5-ass interfeisa kabeļa ligzda (XH2.54) par viegli savienojumu.Nodrošināt elektronisko rokas interfeiss,valdes izdrukā visus ostas vārdi, īsumā.Disks produkcijas veids, spēcīgu pret traucējumiem spējas, tālsatiksmes pārraidi.Pielietojums: CNC darbagaldu, iespiedmašīnas un citas 0 korekcija un signālu segmentāciju.

Specifikācija:

Darba Spriegums: 5V

Trīs Izejas Jauda:Spriegums, Viena Beidzās, Diferenciālis

Impulsa Jauda: 100PPR

Fit for Windows XP

Derīgs Windows 7

Piemēroti Windows 8

Fit for Windows 10

Derīgs 64 bitu Sistēma un Klēpjdatoru,Planšetdatoru

Iepakojums Saraksts:

1 x Saskarnes panelis

1 x USB Vads

1 x Rokas

1 x Āķis

1 x Optiskā Diska Piezīme: Lūdzu, ņemiet vērā, ka jaunā tipa un vecā tipa šis produkts tiks nosūtīta pēc nejaušības principa, un pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pasūtīšanas.

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Par kuģošanas

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs kuģis uz apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktiskā preci un jūsu atsauci .

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu noteiktajā laika periodā, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Mēs pārdevējs nav atbildīgs par ievedmuitas nodokli, pircējs ir atbildīgs par to.Jebkurš strīds, ko izraisa šis ir nepamatota.

9. BR pircējs, lūdzu, sniedziet cpf vai cnpj, tas būs labāk, lai jūs varētu saņemt to daudz ātrāk.paldies

Atgriešanās un Kompensāciju

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT uz iepakojuma, un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci savā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no Dizainadienas.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Par atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: cnc controll valde, vadītāja tb6560, rc servo, vadītāja cnc tc, usb mach 3, cnc vadības, vadītāja led, mach3, vadītāja stepper, 4. solis transportlīdzekļu vadītāja
Motora Tips LĪDZSTRĀVAS Motors
Zīmola Nosaukums Hilitand
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
1. tipa Cnc kustību kontrolieris
Strāvas Padeve DC
Sertifikācija NAV
2. veids 5 Asu Kustību Kontrolieris

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti