Izpārdošana

€4.94

€6.50

25PCS Pack Fidget Maņu Rotaļlietu Komplekts Stress Atvieglojums, Rotaļlietas, Autisms, Trauksme Relief Stresa Pop Burbulis Fidget Rotaļlietas Bērniem Pieaugušajiem

Pievienot atsauksmi

Aizzīmju Punktiem:

1、Augstas kvalitātes Materiāli: Visi maņu rotaļlietas ir izgatavotas no augstas kvalitātes organiskais silīcijs, pārtikas kvalitātes nerūsējošā tērauda, nav toksisks, un 100% vides.Šīs rotaļlietas ir drošas bērniem, un ir vairāk piemērota vecākiem bērniem virs 7 gadu vecuma.

2、Labāko Nomierinoša Rotaļlietas: 25pcs maņu rotaļlietas ir arī labākais nomierinoša rotaļlietas un stresa mazināšanas rotaļlietas, ar bagātīgu stilu un dažādi modeļi.

3、Mazināt Stresu: Šis komplekts ļauj jums, lai atbrīvotu stresu visu dienu un ļaujiet jūsu bērniem nolikt savus mobilos telefonus, kas ir ļoti piemēroti birojos, mājās, bibliotēkās, stacijas un speciālās izglītības klasēs.

4、Bērniem Darbvirsmas Rotaļlietas: Attīstīt bērnu radīšanu un vizuālo apmācību, kā bērnu darbvirsmas rotaļlietas.

5、Stress Atvieglojums Rotaļlietu Komplekts: Burbulis saspiežot rīks*1, dekompresijas bumbu*4, pīts neto caurules marmora*4, mīksta TPR nūdeles*4, sliežu ķēdē*2, lācis*4, rokas dekompresijas gredzens*5 un dekompresijas ķēdes* 1.

Specifikācijas:

Nosaukums: 25PCs Maņu Rotaļlietas

Svars: apmēram 600g

Izmērs: aptuveni 25*15*10 cm/9.84*5.91*3.94 collas

Materiāls: silikons/plastmasas/nerūsējošais tērauds

Iepakojuma Saraksts:

Burbulis Saspiežot Rīks*1

Dekompresijas Bumbu*4

Pīts Neto Caurules Marmora*4

Mīkstu Līmi TPR Nūdeļu*4

Sliežu Ķēdes*2

Mazais Lācis*4

Rokas Dekompresijas Gredzens*5

Dekompresijas Ķēdes*1

Tagi: antistresa spēle, fidget, popit nagu, antistresa rotaļlietas fidget, komplekts sievietēm, fidget pop to, pop ot fidget rotaļlietas, fidget rotaļlietas, komplekti nagu komplekts, bērnu rotaļlietas
Vecums 14 Gadiem Un Uz Augšu
Sertifikācija Eiropā sertificēts (CE)
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti