Izpārdošana

€9.44

€21.45

Vīriešu Peldkostīms Sarkanā, Zilā, Melnā Peldkostīmi Cilvēks Aukliņu Elastīga Josta Beachwear Peldēt Stumbrus Ātri Sausas Elpojošs Peldēt Biksītes XL

Pievienot atsauksmi

OKUQUBE 2018 Jaunie Neilona Peldēšana Riepas Fit Bokseris Peldkostīmi Zems Viduklis Peldkostīmu Elastīgs Sērfošanu Biksītes Elpojošs Beachwear Vīriešiem

Izmērs Informācija

1. Izmērs informācija ir paredzēta tikai uzziņai, lūdzu, izvēlēties izmēru, balstoties uz jūsu vēlmēm un mūsu informāciju.

2. Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļauj 1-3cm starpība.

3. Sakarā ar rezolūciju faktors, utt., nekustamā objektu krāsa var nedaudz atšķirties no tā, kas ir redzams ekrānā, lūdzu, saprast.Paldies!

Produktu un Modeli, Liecina,

1. Mēs nosūtīsim priekšmetus, 2-3 dienu laikā, kad sistēma apliecina pircēja maksājumu.

2. Kuģniecības izmaksas, kas nav iekļauti nevienā vietējā importa nodokli, pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem, ja tur ir.

3. Kādu iemeslu dēļ, mēs atmaksāsim pircējus, ja pircēji atgriešanās priekšmetus, 15 dienu laikā pēc tam, kad veiksmīgi piegādāta.Tomēr pircējiem ir jābūt atpakaļ nosūtīšanas kravas pārvadājumiem un pārliecinieties, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

4. Preces tiek nosūtītas pa Dizainadienas.lv Standard Shipping, Dizainadienas.lv Premium piegādi vai Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pasts, ePacket sasniedz lielākajā daļā valstu robežās no 15 līdz 35 gadiem bussiness dienas.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un dažiem citiem faktoriem, tā var ilgt līdz 60 darba dienām.

5. Ja jūs vēlaties, lai iegūtu priekšmetus, ātrāk, lūdzu, sazinieties ar mums maksāt additonal kravu, mēs varam piedāvāt jums šādu ātrāk piegāde: TNT, EMS, UPS, DHL, FedEx, DPEX utt.Caur šiem veidiem, jūs varat saņemt vienumus 5-7 darba dienu laikā.

Paldies par to, kurus interesē mūsu veikalā, jūsu apmierinātība ir mūsu mērķis, mēs centīsimies mūsu labāko, lai sniegtu jums labāko kvalitāti ar labāko cenu un pakalpojumu.Labāka sadarbība, lūdzu, lūdzu, izlasiet zemāk svarīgas piezīmes:

1. Lūdzu, lūdzu, saprotu, ka tur mightbe nedaudz starpība krāsu un izmēru starp reālo priekšmetiem un informācija, kas redzams ekrānā.

2. Lūdzu atstājiet jūsu vārdu, uzvārdu un skaidrs, adresi, kad veicat pasūtījumu.

3. Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs nesaņemat jūsu vienumus piegādes laiku.

4. Lūdzu, lūdzu, runāt ar mums, ja ir kāda problēma ar jūsu vienību, un nav nekādu negatīvu komentāru, pirms saņemšanas mūsu risinājums.

5. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, lūdzu, mums piedāvā 5 zvaigžņu novērtējumu un koplietot mūsu veikalā informāciju ar cilvēkiem, kas jums rūp.Jūsu pozitīvās atsauksmes un bildes apmaiņai būs ļoti appreciated.

Pateicos jums ļoti daudz, un ir lieliska diena.

Best regards,

OKUQUBE komanda

Tagi: trangel peldēt tērpi, ms peldkostīmu, beachwear, vaļsirdīgs pārredzamu peldkostīmi, peldkostīms sievietēm, pludmales valkā, baseinu peldēt, seksa spēles anālās bumbiņas, vīriešiem, peldēties bagāžnieka, vīriešu peldkostīmi
Vīriešu Peldkostīms Funkcijas Ātri žāvēšanas, ērts, elastīgs
Dropshipping
Peldkostīmi Vīriešu Stilā Atpūtas, pusgarās sporta bikses-bokseršortus, aukliņu, elastīga josta
Par OEM Jā, laipni aptaujai
Par Taras Iepirkšanu Lūdzu, jautājiet par labāku cenu
Zīmola Nosaukums OKUQUBE
Preci vīriešu peldkostīms
Peldēšanas Tērps Cilvēks, Kas Piemērotas Sezona Pavasaris,Vasara,Rudens,Ziema
Beachwear Godu Pludmale, karstā pavasara, peldēšanās, baseins
Peldēt Biksītes Krāsa Sarkans,zils,melns,debesis zilas
Pieejamie Izmēri S, M, L, XL
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Citi Nosaukumi Vīriešu peldkostīmi,peldēšanas biksītes,beachwear vīrietis
Modelis Tips Raibs
Dzimums VĪRIEŠI
Materiāls Neilona
Modeļa Numurs OKUQUBE-MB-023

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti