Izpārdošana

€6.24

€7.80

200 gab./Komplekts Anime Tian Guan Ci Fu Pastkarte/Apsveikuma kartiņu/Ziņu Kartes

Pievienot atsauksmi

200 gab./Komplekts Anime Tian Guan Ci Fu Pastkarte/Apsveikuma kartiņu/Ziņu Kartes

Ir daudzi ietver ,bet saturs ir tāds pats ,mēs nosūtīsim objektus ar atšķirīgu segumu ar radomly

Funkcijas:

Iepakojumā:1 kārba pastkartes

Pēc kartes Informācija:

Daļa saraksta :30 pastkartes +30 mazās kartes + 140 uzlīmes

Izmērs:9.6 cm* 19..6cm* 1.6 cm

Atlaides • Ja jūs pērkat virs 5 preces mūsu veikalā ,lūdzu atstāt mums ziņu, pirms veikt maksājumu, un mēs dos jums atlaides kombinēto pārvadājumu.

Preces cena • Grāmatas parasti ir smags ,starptautiskās kuģniecības maksa ir ļoti augsta .Jo īpaši,šīs dienas kuģniecības maksa kļūs lielāka un lielāka .Tā pārdošanas cena parasti ir augstāka nekā grāmatas par sevi.Ceram uz jūsu sapratni.

Piegāde

• Visi vienumi tiks nosūtīti 1~5 biznesa dienas pēc maksājuma pārbaude.

• Gandrīz pasūtījumu mūsu veikalā tiek transportēti ar kuģniecības veidā, ka ir iespējams izsekot .Tā var izsekot visu ceļu no Ķīnas uz jūsu galamērķi. • Ja jūs nesaņemat rīkojumus, ievērojot pircēju aizsardzību laiks 60 dienas (Brazīlija 90 dienām) pēc tam, kad izvesti .Lūdzu, atveriet strīdu, pirms pircēja aizsardzību laiks palicis un Dizainadienas.lv jūs saņemsiet pilnu atmaksu.Ja iespējams ,Lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atvērt strīdu.

Atsauksmes

• Novēlu mums ir laba sadarbība.Mēs novērtējam jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigžņu vērtējumu komentāros!

• Mēs zinām, ka dažreiz, kad lai rodas problēmas,tas var būt ļoti nomākta,mēs esam šeit kopā ar jums, lai jūsu pieredze vairāk patīkams.Lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, ja ir problēma .Lūdzu, neatveriet gadījumā tieši vai sniegt mums Neitrāla vai Negatīva atgriezeniskā saite(ieskaitot 1-2 zems vērtējums atsauksmes).Mēs centīsimies mūsu labāko, lai dotu jums apmierinošu risinājumu.Paldies!

Maksājuma

• Par Dizainadienas.lv app jūs varat izmantot šādus maksājumu metodes: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Līdzsvaru, QIWI, Boleto, ideāli, Przelewy24, SMS Maksājumu Krievijā(MTC, MegaFon, gaisa līnija, TELE2) un Dizainadienas.lv Kabatā. • Par Dizainadienas.lv mājas lapā (PC) varat izmantot šādus maksājumu metodes: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Pārskaitījumu, Webmoney, Yandex.Naudu, Western Union, QIWI, AUDU, Mercado Pago, Boleto, TEF, ideāli, pakalpojumu giropay, Sofort Banku, Carte Bancaire (Carte Zils), Przelewy24, SMS Maksājumu Krievijā (MTC, MegaFon, gaisa līnija, TELE2) Naudas Maksājumu (Euroset, Syvaony, krievijas pasts), un Dizainadienas.lv Kabatas

• Par daudz pasūtījumu , Naudas būtu tikai atbrīvo mūs pēc tam, kad jūs apstiprināt piegāde

Atgriešanās Politiku

• Ja jums ir neapmierināti, preci ir iespējams atgriezt oriģinālajā nosacījumiem (Jauna, Nekad nav Izmantots),tad mēs jums atmaksāsim vai nomaiņa.Lūdzu, paturiet prātā, ka pasta izmaksas ir neatgriežamas un jebkuru apmaiņu būs jāmaksā papildu sūtīšanas maksa, kas ir pircējs.

• Ja prece nonāk pie jūsu durvīm ar acīmredzamo kaitējumu,lūdzu, sazinieties ar mums, un veikt foto par to, mēs aizstās kaitējumu, postenis.

• Mēs garantējam, mūsu produktu 14 dienu laikā pēc saņemšanas.Ja jūs varat noteikt, ka produkts ir bojāts, pirms to izmanto, mēs varētu to pieņemt atpakaļ apmaiņu vai kompensāciju.Tomēr, jums ir jāsazinās ar mums, pirmkārt.

Tagi: kuan yin, komikss yaoi, cosplay xie lian, genshin ietekmes konti, roktura 19 dienas, anime, manga grāmatu angļu zīmējumu, tian guan ci fu, tintes marķieris komplekts, bj alex grāmata, mosspaca
Formāts Lasīt vairāk
Publicēšanas Gads 2010-Tagad
Zīmola Nosaukums Booculchaha
Valodas Ķīniešu (Vienkāršotā)
Vecums Pieaugušie
stāvoklis Jauns

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti