Izpārdošana

€14.04

€18.71

Guļamtīkls Krēsla, kas Karājas komplekts lieljaudas Guļamtīkls Āķi Guļamtīkls Pavasara Griestu Guļamtīkls Stiprinājums Šūpoles Krēsls

Pievienot atsauksmi

Produkta Specifikāciju

Nerūsējošā tērauda 304, lai Carabiners, Double Noslēdzās Grozāmos Acu Āķis, Dimanta spilventiņi, betona Skrūves, dībeļi, sešstūrgalvas bultskrūves, Skrūves, Oglekļa tērauda pavasarī.Iepakojumā: 1 x Carabiners 1 x Dubultā Noslēdzās Grozāmos Acu Āķis 1 x Dimanta spilventiņi 1 x Pavasarī slēdzēju āķus 4 x betona Skrūves, dībeļi 4 x sešstūrgalvas bultskrūves, Skrūves Iezīme: 1. Saņemt mūsu Karājās Guļamtīkls Krēsls Grozāms Āķis, kas der visiem galvenajiem veidiem karājas krēsli, tostarp šūpuļtīkli, karājas krēsli, Kokons, Hammaka, Olu Krēslu, Sunnydaze un vairāk 2. Ideāls Guļamtīkls Krēsli, Veranda Šūpoles, Šūpošanos Krēsli, Boksa Maisi, vai piekārtiem jebkuru citu smagu priekšmetu no gaisvadu mount 3. Easy-to-izmantot komplekts ļauj jums izveidot atpūta stacijas, izmantojot jebkuru droša konstrukcija, no sienas kniedes uz izturīga amatu.Daudzos gadījumos piedošana ir labāk nekā atļauju, uzstādot dzīvokļos, dorms, vecāku māja 4. Griestu Stiprinājums - 304 nerūsējošā tērauda montāžas plate droši skrūves vērā, brusas, dēļi, betona griestiem vai jebkuru citu virs galvas virsmas 5. Tostarp 4 vairogs dībelis M6*60 betona griestu, 4 skrūves M5*60 uz koka rāmja

Produkta Izmērs

Priekšrocības

Maksājuma

1. Mēs pieņemam Alipay,T/T, L/C, Western Union, PayPal, utt... 2. Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā. 3. Mēs neesam atbildīgi par jebkuru vietējo maksājumu vai nodokļa jūsu valstī.Kuģniecības cena nav ieskaitot apdrošināšanas& importa/eksporta nodokļi.

Sūtījumu

1. Pēc tam, kad maksājums ir skaidrs, mēs nosūtīsim gabalu, lai Dizainadienas.lv noliktavā, kas notiek about3-4days, pēc tam izbraukšana no noliktavas uz jūsu valstī.paldies par jūsu pacietību. 2. Lūdzu, pārliecinieties, ka jums ir pa kreisi adrese/tālruņa numurs(mobilo telefonu)/ zip code(pasta indekss ) ir pareiza.Kas var padarīt priekšmetus panākt, lai jūs viegli! 3. Pakalpojuma Tranzīta Laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

Kompensācija

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta. 2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir jāsniedz mums izsekošanas numuru ,īpašs iemesls, lai atgrieztos.

Atsauksmes

Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, mēs cenšamies būt 100% apmierinātību.Ja jums ir kādi jautājumi vai problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs atrisināt ātri un vislabākajā veidā.Lūdzu atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un dodu visas 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, jūsu iesakām, ir mūsu dzinulis virzīties tālāk, mēs tiešām novērtējam jūsu laiku, ja jūs pa kreisi, pozitīvas atsauksmes.

Profesionāli Ražotājs

Mūsu uzņēmums ir profesionāla ražotājs visu veidu Mājas un Dārza aparatūras, piemēram: takelāžas aparatūras, jūras aparatūra, mēbeles, datortehnika, utt.Līdz šim mums ir vairāk nekā 16 gadu pieredze par manyfacturer un Uzņēmumu eksporta.No oktobra līdz 2019., mēs sāksim jaunu izmēģināt, un sāka Business-to-customer eksporta.

Pārdošanas Komandai

Mūsu uzņēmums ir profesionālu pārdošanas komandu un piedalīties daudzās izstāde ASV, Nīderlande...utt katru gadu.Mēs vienmēr esam priecīgi saņemt jūsu e-pastu vai īsziņu, un sniegt jums prompty atbildi par preci, pasūtījumu vai kuģošanu.

Mūsu Sertifikāts

Mūsu uzņēmums ir profesionāla speciālistu komanda ar kvalitātes kontroli, un ir SG, TUV, CE cerfiticate daudzām produktu.

Noliktavā + Iesaiņojums

Mūsu noliktavā vienmēr turēt USD $1.3 miljoni produkts mūsu noliktavā, un lai nodrošinātu, ka visi klienta rīkojumu, var tikt nosūtīti 3-7 darba dienu laikā.

Tagi: nometnes šūpoles krēsls, guļamtīkls pakārt, būris jūrascūciņām, āra mēbelēm iekārtas, komprese pavasarī, Ziemeļvalstu, savvaļas kāmis būrī, stokke dārza krēsls, dekoru ziemeļvalstu, kāmis būrī
Izmērs Standard
raksts Guļamtīkls krēsla, kas karājas komplekts
Stils Āra Piederumi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vecuma Grupa Pieaugušie
Vispārēju Lietošanu Āra Mēbelēm
Modeļa Numurs Guļamtīkls krēsla, kas karājas komplekts
krāsa Skaida
Kuģi, No Ķīna
Veids Guļamtīkls

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti