Izpārdošana

€13.54

€21.49

Moka Pot, Pārlejiet Kafiju Tējkanna ar Precīziem Temperatūras 40floz - Gooseneck Tējas Tējkanna 5 Kausa Tējkanna Cezve, lai Kafijas automāts

Pievienot atsauksmi

Mēs piedāvājam atlaidi par lielu daudzumu.Laipni aicināti sazināties ar mums!

A:

Priekšrocības:

PORTATĪVO KAFIJAS TĒJKANNA ir labākā dāvana jūs varat iedomāties!!!Vēlaties premium barista kvalitātes mainīgo tējkanna, lai tikai svaigu, aromātisku kafiju?Mūsu Kafijas kanna apvieno profesionālu bišu dizains ar precīzu, viegli izlasīt mazo termometrs kontroli par labāko regulējams tējkanna tirgū! (* nē, svilpi)

VIEGLI SILTUMA DIZAINA lielu 1.2 litru tilpumu un korozijas izturīgs 304 rūsas bezmaksas nerūsējošā tērauda konstrukcija ar regulējamu mini termometru, ātri vārīties, pat tad, apkures lietošanai ar gāzes plīts, elektriskās un indukcijas plītis vai pat pie kempinga!

VISVAIRĀK PRECĪZU TERMOMETRU izstrādāta ar viegli lasīt super precīza regulēšana, manuālā termometrs, lai apsildītu ūdeni uz perfektu temp, lai atbrīvotu garšu un aromātu no jūsu mīļākie kafijas maisījumi!

ILGI GULBIS TEKNE, precīzu, vienmērīgu plūsmu zoss kakla uzcelta padeves krāns ļauj pilnībā samitrināt kafijas vienmērīgi, kad manuāli alus kafijas pupiņu, ka svaigi kafejnīca mājās, piemēram, kafijas mājai!Vienkārši lasīt mūsu amazon atsauksmes un saņemt vienu savu birojs ir pārāk: )

produktu atbalstam vislabāk kulinārijas pieredzi par katru personu, kas mīl vārīšanas un hostinga milti gatherings.By klausoties mūsu klientu vajadzības, mēs esam radījuši līnija, virtuves rīku, izmantojot augstākās klases materiālus, kas palīdz rūpēties par jūsu ģimenes virtuves un ēdināšanas vajadzībām, kā arī veikt lielu iespaidu uz jūsu viesiem.

SUPER PRECĪZU, VIEGLI LASĪT TERMOMETRS

Tējkanna ir izstrādāts ar super precīzu, viegli lasīt termometru, kas ļauj jums viegli siltumu ūdeni, lai perfektu temperatūru un pilnībā samitrināt kafijas ar mūsu leņķveida gooseneck snīpis pat-ielejot bez noplūdēm vai šļakatas!

Lieliska dāvana jūsu ģimenei un draugiem.

Ja jūs vēlētos, lai sagatavotu svaigi, barista kvalitātes kafiju savās mājās, mūsu Pārlejiet Kafiju Tējkanna ir lieliska izvēle !

304 korozijas izturīga nerūsējošā tērauda konstrukcija ar karstuma izturīgi rokturi.

Viegli siltuma apakšā, ātri un pat apkures.

Piemērots lietošanai ar lielāko daļu indukcijas, elektriskās un gāzes plītis.

B:

Specifikācijas:

Liela 1.2 litru tilpumu

Super elegants rokturis & Termometru 3 elegantās krāsās, lai atbilstu jūsu stilu.

Mūsdienu bišu dizains ar gooseneck krāns ar precīzu, vienmērīgu plūsmu.

Krāsa: sudraba

Materiāls: Nerūsējošais tērauds

izmērs: 30*16*14cm

Iepakojuma Saturs:

1 *kafijas tējkanna

Tagi: saites tases, kafijas kettl, sifons tea maker, porcelāna tējkanna, kafijas veikals, c1000, kafijas automāts, tējkannas tējkannu, kafijas machin, kafijas dripper
Jauda 1.2 L
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Priekšrocības 10 Liela 1.2 litru tilpumu
krāsa SUDRABA
Priekšrocības 8 304 korozijas izturīgs nerūsējošā tērauda konstrukcijas
Priekšrocības 2 VIEGLI SILTUMA DIZAINU
Priekšrocības 6 VIEGLI LASĪT TERMOMETRS
Priekšrocības 1 PORTATĪVO KAFIJAS TĒJKANNA
Kafijas Kanna Tips Syphon Podi
Priekšrocības 3 VISVAIRĀK PRECĪZU TERMOMETRU
Izmērs 30*16*14cm
Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Priekšrocības 4 ILGI GULBIS TEKNE
Priekšrocības 5 Ātri apkures un liels
Priekšrocības 7 Lieliska dāvana
Priekšrocības 9 Viegli siltuma apakšā, ātri un pat apkures

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti