Izpārdošana

€13.98

€25.42

Ziemas Lielu Pleca Soma Sieviešu Ceļojumu Somas Āda Pu Quailty Soma Sieviešu Luksusa Somas Sieviešu Somas, Dizaineru Sac Galvenais Femme

Pievienot atsauksmi

modname=ckeditor Materiāls: Augstas Kvalitātes PU Ādas Izmēri: 19.5 cm( Augstums) x 24,5 cm(platums) × 10 cm(Biezums), Labākā dāvana jūsu vai jūsu draugu.Piezīme: 1 Inch=2.54 CM; 1 CM=0.39 Collas , pateicoties dažādām partijām, maisiņu starplikas, var būt atšķirīgs.Modes dizainere un labas cenas, lūdzu, varat būt drošs pirkums. ( Visas bildes ir faktiskie fotogrāfijas.Bet sakarā ar dažādiem gaismas un monitora iestatījums, nelielas krāsu atšķirības varbūt pastāv.Paldies par sapratni. )

Stils 2 Materiāls: Augstas Kvalitātes PU Ādas Izmēri: 18 cm( Augstums) x 25cm(platums) x 7cm(Biezums), garums no plecu josta: 100 cm Roktura augstums: 25cm Labākā dāvana jūsu vai jūsu draugu.Piezīme: 1 Inch=2.54 CM; 1 CM=0.39 Collas , pateicoties dažādām partijām, maisiņu starplikas, var būt atšķirīgs.Modes dizainere un labas cenas, lūdzu, varat būt drošs pirkums. ( Visas bildes ir faktiskie fotogrāfijas.Bet sakarā ar dažādiem gaismas un monitora iestatījums, nelielas krāsu atšķirības varbūt pastāv.Paldies par sapratni. )

Stils 3: Izmēri: 20 cm( Augstums) x 25cm(platums) × 10 cm(Biezums), garums no plecu jostas: 100cm 1. Krāsas Dažādas.Lūdzu, lūdzu, saprotu, ka varbūt KRĀSA nav 100% tāds pats kā faktiskajam produktam, jo kameru, monitoru, vai jebkuru citu saprātīgu jautājumiem. 2. Par Lielumu.Mērījumus atļauts kļūdas 1-3 cm 3. Vairumtirdzniecības un nometiet kuģniecības, gan gandarījumu.Par vairumtirdzniecības, mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde, kas tikai aizņem 3-7 dienas ierodas.Par nometiet kuģniecības, mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un nebūs atstāt informāciju par mums, ja vēlaties. 4. Kā var izsekot manu sūtījumu?Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en (Kopēts pārlūku, lai atvērtu) 5. Ko es varu darīt, ja man nepareizo krāsu, nepareizu preci?Ja jums ir nepareizas krāsas vai nepareizu preci, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirms jūs atvērt domstarpības, kas var atgriezt nepareizu preci mums, un mēs varēsim atļauties maksāt kuģniecības maksas. 6. Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums, lai paplašinātu to.

Tagi: patiesu desigual soma, luksusa dizainers rokassomu, kl, somā lv, zīmola luksusa sieviete, soma brūna, soma luksusa lv, pleca soma, gran tote soma, ch somas, celline soma replica
Zīmola Nosaukums aihuijia
Skaits Rokturi/Siksnas Viena
Forma Gadījuma Tote
Stils Modes
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Godu Universāls
Ārpuse Sanesu Kabatas
Galvenais Materiāls PU
Slēgšanas Tips Hasp
Cietība MĪKSTS
Modelis Tips Cietie
Apdare Ķēdes
Modeļa Numurs 001
Vienuma Tips Somas
Oderes Materiāls Poliestera
Somas Tips Plecu Somas
Dzimums SIEVIETES
Veidi, somas Plecu & Crossbody Somas
Interjers Interjera Nodalījumā

Uzrakstīt recenziju

Saistītie Produkti